i kod mene je ista situacija, godisnji tek u augustu a smjene cas dan cas noc s tom razlikom da mi od 1. maja radimo 3 smjene pa tako radis 6 dana za redom i onda si slobodan 7. i 8. dan pa jedva cekas kad ce te potrefit svako mjesec i po vikend kad je i svom normalnom svijetu vikend da mozes i otici gdje, ovako kad odmaram dok drugi radi tacno ne bih ni odmaraoStruja je napisao/la:Ja sam iz Sarajeva,znaci dio ekipe iz Sarajeva,nemam nista protiv okupljanja i da se razumijemo gdje god da su,ako imam priliku dosao bih,kod mene je problem vrijeme,radim dnevne i nocne smjene,a prije mjeseca jula nemam pravo na godisnji i ne mogu uzeti dan,jer bih taj isti morao nadoknaditi u trajanju od 12h,a u ovom sistemu to je vrlo tesko organizovati uz to da je supruga pocela raditi i da kad sam slobodan cuvam manju cerkicu...
U svakom slucaju realno je praviti okupljanje u dijelu drzave koji je blize ljudima koji ce sigruno doci...
jah samo sto ja nemam nikog da cuvam, ipak mi je malo lakse kad su obaveze u pitanju