Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Zadovoljan sam s cip-om , auto bolje vuce pogotovo oko 2000 obrtaja kad se turbo malo zaleti , tek je tuniran pa ne mogu vam reci kako se odrazilo na potrosnju
I da nisam odg Avici doslo me 400 km s dyno testom .
Auf.. predobro izgleda, nema dalje! Imas li kakvih poteskoca u voznji na -50mm? Msm, dal zapinjes negdje i tako to? Je li previse kruto auto za svakodnevnu voznju?
kreha2 je napisao/la: ↑04. lip 2018, 16:10
Ekstra!!!
Jel ovo lego dosta vise naprijed ili mi se cini
Nije skoro isto je , slikano je cudno . Moram napraviti photoshooting da se vidi kako valja
Avicii je napisao/la: ↑04. lip 2018, 21:58
Auf.. predobro izgleda, nema dalje! Imas li kakvih poteskoca u voznji na -50mm? Msm, dal zapinjes negdje i tako to? Je li previse kruto auto za svakodnevnu voznju?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pa iskreno osjeti se preko rupa pogotovo nazad ali nije nesto strasno , vjerovatno cu staviti neke druge amortizere nazad jer su mozda vec otisli nisam siguran sto posto. Ne zapinje jer je bio previsok na obicnim oprugama i ovim felgama
malisha308 je napisao/la: ↑05. lip 2018, 10:56Pa iskreno osjeti se preko rupa pogotovo nazad ali nije nesto strasno , vjerovatno cu staviti neke druge amortizere nazad jer su mozda vec otisli nisam siguran sto posto. Ne zapinje jer je bio previsok na obicnim oprugama i ovim felgama
Odlicno, nema sta! Mozes otici negdje na tehnicki koji ima provjeru amortizera na valjcima, da tacno u % znas koliko drze i je li ti to do njih. Slazem se da je previsok sa stock oprugama, na bilo kojim felgama. Zato ljudima i nije neki izgled 308ce na 16'' felgama, ali zato kad vide ovako 18'' svak' ziv zine