Peugeot 307SW
- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Re: Peugeot 307SW
I meni se svidja na vratima, mada mi na ovome centralnom dijelu malo napadno izgleda.. ali ok.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- Davor The Great :)
- Napredan član
- Vozim: Peugeot 307 SW
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 2 puta
- Kontakt:
-
Re: RE: Re: Peugeot 307SW
Jel mi verujes da i ja o tome razmisljam sve vreme od kad sam stavio...
Cak se razmisljam da skinem odatle i da zalepim iznad vrata pretinca pa da spojim liniju od jwdnih do drugih vrata jer sam svakako razmisljao da centralnu konzolu prefarbam u narandžasto jer je svakako moram farbati
️
Jedino kontam da nabavim neki photoshop ili tako nesto, pa da prvo vidim kako bi bilo kada bi se sa sivog prefarbalo u narandžasto...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Cak se razmisljam da skinem odatle i da zalepim iznad vrata pretinca pa da spojim liniju od jwdnih do drugih vrata jer sam svakako razmisljao da centralnu konzolu prefarbam u narandžasto jer je svakako moram farbati

Jedino kontam da nabavim neki photoshop ili tako nesto, pa da prvo vidim kako bi bilo kada bi se sa sivog prefarbalo u narandžasto...
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
Ako ces farbati nemoj onda samo centralnu, ofarbaj i sivu oko steka u istu boju da ne bude raspar
Sto se tice boje darbaj po svom cejfu bitno je da se tebi svidja jer sa ovom trakom oko sive je poruzno
Sent from my Huawei Honor 8 using Tapatalk
Sto se tice boje darbaj po svom cejfu bitno je da se tebi svidja jer sa ovom trakom oko sive je poruzno
Sent from my Huawei Honor 8 using Tapatalk
- Napredan član
- Kontakt:
-
Nisam napisao, ali bi se podrazumevalo da se sva siva plastika farba u istu boju (centralna plastika, oko kvaki za otvaranje , oko ventilacije), ali mislim da bi to bilo previse... Zato i hocu prvo photoshop 
Probao sam folijama prvo, oko kvaki i ventilacije mi ne bi bio problem, ali ova donja polovina centralne ima previse krivina za amatera kao sto sam ja... A plan je bio da ih presvucem sve u onu foliju sa efektom brusenog aluminijuma... Sivo naravno...

Probao sam folijama prvo, oko kvaki i ventilacije mi ne bi bio problem, ali ova donja polovina centralne ima previse krivina za amatera kao sto sam ja... A plan je bio da ih presvucem sve u onu foliju sa efektom brusenog aluminijuma... Sivo naravno...
- Napredan član
- Kontakt:
-
Porucio preko AliExpresa naravnoandrej je napisao/la:Ove lajsne unutra izgledaju odlično!
Gde si ih nabavio?

Evo linka ispod
Car Styling 5M/pcs Universal DIY Flexib ... s Android)
- Napredan član
- Kontakt:
-
Drage kolege forumasi i ljubitelji Pugova
️
Treba mi vasa pomoc... Naime, jos kad sam kupio auto, nadjem u pretincu jedan senzor i skontam da je to taj za kisu... Mislio sam da je to stari koji ne valja i ostavim ga negde u nekoj fioci... U medjuvremenu, cackam malo i primetim da unutar nosaca za taj senzor (na sajbni) ni nema nista i da mi zato ni ne radi automatsko brisanje.
Nadjem juce slucajno stari senzor i aj da ga stavim da vidim, mozda i radi (mislio, mozda je prethodnika to nerviralo iz nekog razloga pa izvadio, sta znam...).
Medjutim, kad sam skinuo nosac i sve, vidim da taj senzor ne paše - em ne pasu ovi fixatori (nosac-senzor), em ne pase ni sam konektor...
Ispod su slike i senzora (koji sam nasao u kolima) i nosac i oba konektora... Pa ako neko zna, koji senzor pase za moj i da li negde to ima da se uzme uopste (ne znam ni kako da trazim kad ne znam koji ide)...
Ako nekome mozda trebaju neki dodatni podaci, samo neka kaze sta treba
️
Bilo kakva pomoc je i vise nego cenjena sa moje strane
️
Hvala unapred
️

Treba mi vasa pomoc... Naime, jos kad sam kupio auto, nadjem u pretincu jedan senzor i skontam da je to taj za kisu... Mislio sam da je to stari koji ne valja i ostavim ga negde u nekoj fioci... U medjuvremenu, cackam malo i primetim da unutar nosaca za taj senzor (na sajbni) ni nema nista i da mi zato ni ne radi automatsko brisanje.
Nadjem juce slucajno stari senzor i aj da ga stavim da vidim, mozda i radi (mislio, mozda je prethodnika to nerviralo iz nekog razloga pa izvadio, sta znam...).
Medjutim, kad sam skinuo nosac i sve, vidim da taj senzor ne paše - em ne pasu ovi fixatori (nosac-senzor), em ne pase ni sam konektor...
Ispod su slike i senzora (koji sam nasao u kolima) i nosac i oba konektora... Pa ako neko zna, koji senzor pase za moj i da li negde to ima da se uzme uopste (ne znam ni kako da trazim kad ne znam koji ide)...
Ako nekome mozda trebaju neki dodatni podaci, samo neka kaze sta treba

Bilo kakva pomoc je i vise nego cenjena sa moje strane

Hvala unapred

- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Sto se senzora tice sada znas otprilike koji ti treba i to potrazi po otpadima jer je nov za u nesvijest upasti 
Referenca Opis Kolicina Cijena bez PDV Cijena sa PDV Ukupno s PDV Odabir
00006405Y5 VIŠENAMJENSKI SENZOR
1
284.06 BAM 332,35 BAM 332,35 BAM
Ovo boldano ti je sifra artikla a cijena je u markicama

1

- Napredan član
- Kontakt:
-
Hvala Kulakula je napisao/la:Sto se senzora tice sada znas otprilike koji ti treba i to potrazi po otpadima jer je nov za u nesvijest upasti
1

Za te pare, ima pertlama da ih vezem pa rucno da brisem

Videcu po nekim otpadima kao sto kazes, treba mi takodje i nosac sijalice za levi migavac i jos par nekih sitnica pa cu naci valjda...
Msm, ceo zivot sam bio bez automatskih brisaca tako da nije nesto bez cega ne mogu, jel

- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
nisac ces naci tesko jer idu sa farom u komletu, naruci sebi s ebaya ja sam do sad 2 kupio iz poljske haman
- Napredan član
- Kontakt:
-
Imas li mozda link za ebay, ja sam trazio i na ebay-u i na Aliju ali nema tj nisam uspeo da nadjemanel007 je napisao/la:nisac ces naci tesko jer idu sa farom u komletu, naruci sebi s ebaya ja sam do sad 2 kupio iz poljske haman

- Napredan član
- Kontakt:
-
Videcu ako nadjem negde na nekom otpadu, kao sto Kula rece... Mada mislim da nije menjana sajbna jer je ta guma okolo vec poprilicno iscicana i losa sto je naznaka da je tu vec dugo...andrej je napisao/la:Moguće da je menjana šoferšajbna pa nisu vratili senzore...
Msm samo da je senzor vrisnuo, kupljen je drugi ali pogresan (mozda je ovaj za Citroene pa je drugaciji prikljucak sta znam)...
Ako nadjem - nadjem, ako ne nadjem, nikom nista... Kao sto rekoh, ceo zivot sam bio bez senzora i cuda pa nije nesto bez cega ne mogu ziveti