Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Hvalaa, sve u svemu bilo je okej ali dosta manje auti od onoga koliko ih se prijavilo da ce doc.. imali smo i neke probleme dan prije pa je na kraju i ispalo dobro kako je moglo..
Pozdrav, evo nije me bilo duze vremena, na lavu jos nista konkretno nije radeno.. napravljen je redovan servis sta se moralo, okrenuli smo 203tkm i za sada sam i dalje prezadovoljan autom..u potrazi sam za felgama od 207 RC-a da ga odma mogu i spustit, ali ako ne nadem uskoro felge od 207 RC-a, morat cu ga spustit pod hitno na ovim org felgama jer.... nemogu ga gledat vise ovak visokog osim redovnog servisa, kroz par dana ide i registracija pa i to lupa po dzepu stoga sam remapiranje ostavio za iduci mjesec.. znaci ici ce remap na nekih 140-150ks. Etoo bacit cu par slika reda radi..