Problema sa paljenjem P206

Odgovori
Sudoni
Početnik
Vozim: 206
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
garage

Problema sa paljenjem P206

Post Postao/la Sudoni »

Iz Sarajeva sam,imam peugeota 206 2.0. hdi 2001 godina vec duze vrijeme imam problema sa paljenjem a i u voznji,auto se gasi,samo najednom padne broj obrtaja i auto se ugasi,isao sam kod vise automehanicara ali niko nije imao uspjeha u radu,samo uzmu pare i ne naprave bukvalno nista,ne znam sta da radim ni gdje vise da idem,zadnji kod kojeg sam bio,kaze da je pumpa visokog pritiska,pokazalo na dijagnostici,i trebao da je zamjeni i odustao,ne znam vise sta da radim,ako neko ima neki dobar prijedlog :help:
Sudoni
Početnik
Vozim: 206
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
garage

Re: Problema sa paljenjem P206

Post Postao/la Sudoni »

Ovdje izgleda,nema neke pomoci
karabajastart
VIP Član
Vozim: Peugeot 206
Ima zahvala: 201 put
 pohvaljen: 141 put
garage

Post Postao/la karabajastart »

Ma gle,ovo je ipak forum ne možeš očekivati čuda,da je neko imao isti problem,sigurno bi rekao al vidiš da niko ne odgovara,bolje i to nego da lupa gluposti.Sam kažeš da si već mjenjao dosta majstora i da nisu pomogli,zbog toga ja i mrzim dizele nove,previše je stvari koje mogu zezati...šta su još majstori mjenjali?

Sent from my E2303 using Tapatalk
anel007
VIP Član
Vozim: Ostalo
Vozim: Ford Focus MK2
Motor: 1.6 16v
Ima zahvala: 12 puta
 pohvaljen: 121 put
Kontakt:
garage

Post Postao/la anel007 »

prvo sto ti taj nije zamijenio pumpu ako je sumnjao na nju, sta je razlog zbog kojeg je odustao?

drugo nisi naveo kod kojih si mehanicara bio, jesi bio kod nekih koji su se vise specijalizovali za francuska vozila, si bio na dijagnozi u ovlastenom, 206 servisu?

onda isto nisi naveo sta si sve mijenjao, od tog podatka da su mijenjali i nisu napravili nista kakve mi koristi imamo ako ne znamo sta si mijenjao

prijatelj mi nedavno fali majstora koji radi u kucnoj radinosti i bazirao se samo za peugeot, nalazi se negdje oko Ahmetspahic pumpe u Azicima (put koji produzuje sa Stupa prema Dobrosevicima i Ahatovicima), licno nisam isao ali et on ga fali pa evo ti kontakt ako te zanima: 061-803-092 Armin
slika ¦ slika
Odgovori

Natrag na “Kvarovi”