vala po nekoj logici su u svako trebali filter ugraditi a ne ovako imas lutriju
elem jutros sam mu malo paznje posvetio, nakon nekoliko mjeseci oprao ga onako fino natenane ispred kuce a ne po kojekakvim samousluznim za minut
usput je ponovo progledao, zimus se farovi malo zamutili a vidjet cemo kakvo ce stanje biti sad kako ne koristim halogene sijalice, ova abro pasta je do sad moj najbolje potrosen novac za auto, kupljena prije haman 2 godine i jos uvijek radi posao a koristim je ja na svom autu + sam rodjacima posudjivao i jos je skoro pola ima
a ove djidje koristim kad ga kuci perem, sampon je malo cudan jer skoro da i ne pravi pjenu nikakvu ali dolazi u njemu razblazen i vosak pa et valjda sluzi svrsi mada cu probati neki drugi kad potrosim ovaj, mikrofiber rukavice ko je izmislio ruke mu se pozlatile, kupio ih 2 komada pred zimu u fisu i danas ih prvi put koristio, za cas preletis auto s njima
nigrin sprej takodjer, bas ublazava odsjaj sa instrument table na 307-icama ljeti, pise sprej ali kad se nanese na krpu pretvori se u pjenu i samo se utrlja po instrumentalci, dusu dao za sjajni dio table blize sofersajbi