poslato s Jadrana
Malo je reci put pokogodanbojan2906 je napisao/la:Svaka čast, reklo bi se da je skup bio pun pogodak!
Poslato sa EVA-L09 uz pomoć Tapatoka
Armine jos jedno veliko veliko hvala za sve sto si ucinio za raju i za skup... stvarno si se zalozio maximalno. Jucer sam rekao ,barem sad dok je finog vremena mozemo praviti i mini meetove,rostiljcice neke ovo ono...ali cinjenica je da postajemo svakim skupom sve jaci,veci i uigranijiArminM je napisao/la:Hvala vam svima od srca sto ste dosli. Premasili ste moja ocekivanja definitivno. Ekipa super kao i uvijek. Drago mi je da sam upoznao jos neku raju, da sam imao priliku malo vise porazgovarati s nekima, popiti pice i slicno. Cijeli dan dobijam samo pohvale za ovaj meet, svi koji su nas vidjeli su odusevljeni kako jedna ekipa ljubitelja automobila moze biti takva, kulturna i fina. Niko nije napravio ama bas nikakav eksces, nije bilo divljanja i slicno. Definitivno smo za mnoge porusili predsrasude o tunning sceni i ljudima na njoj. Sta jos da kazem osim da bih uradio i vise. Zadnjih dana nisam bas in sto se kaze, imam nekih svojih problema ali vjerujte da bih ucinio i vise za ovaj skup.
Hvala svima, dan je za pamcenje. Iako ja nisam ni predsjednik kluba niti je ovo bio moj skup, ali hvala u moje ime sto ste se odazvali i sto ste tu uvijek kada treba. Zivi i zdravi bili
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk