Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
nije se nista radilo nego napokon danas podesim kameru da radi kako treba, mislim nisam je imao sta podsavati nego mi sve bilo mrsko zamijeniti MicroSD karticu koja je bila u njoj za neku malo brzu
uglavnom od kako sam je kupio bio je problem sa snimanjem videa, nekad trzalo, nekad brzalo a rijetko kad je isao snimak kako treba i danas nakon zamjene kartice klizi ko po loju, za cijenu od haman 40-50 KM (vise se i ne sjecam tacno cijene kamere) koliko sam je platio kvalitet snimka je i vise nego dobar samo sto popuni 32 GB karticu za sat-dva
da ne nosi tema bez veze ovakav naziv, evo ga frisko ispod prese
ebla mi je dvica znanje, ukljucuje se lik sa sporednog puta bez gledanja i kocenja i direktno u suvozacevu stranu, sreca nikog nije bilo sa mnom u autu, taman krenuo po djevojku
uglavnom bitno je da nista ni meni ni tom momku nije bilo a osiguranje ce vec pokriti stetu bar meni jer nisam kriv
poslije mi javljaju da je mali polozio prije nekoliko mjeseci i da mu je to vec 3-4 udes
Steta i zajebacnija u svakom slucaju, sva sreca pa nikom nista nije bilo. Uglavnom, nije ovo nista strasno, da se rijesiti.. bice problem jedino ova ivica iza vrata, al sve se da napraviti. Vrata gledaj naci druga, po mogucnosti iste boje, jer je malo cimanje unutrasnje farbanje a i dodatni troskovi. Msm mogla bi se i ova uraditi za nevolju, al bgm ne znam isplati li ti se. Bez sekirancije samo.. sve se moze uraditi da bude tip top.
isto misljenje dijelimo, srednji stub iza vrata ce biti najgore odraditi jer sam tek jutros vidio da je fino savijen, vrata cu i traziti druga pa ako i bude problema kakvih sa nekim od dijelova unutra to ce se lako prepakovati iz mojih jer se cuje sve u njima da radi samo et sto je lim vanjski savijen, vrata su nekako najmanji problem od svega ovdje ali sredit ce se i to mada ce biti parkiran dok ne dodje odsteta jer nit imam pare sad da radim to a bgmi i da se raspitam gdje raditi jer mi u ovih 27 godina zivota nikad nije trebao ni limar ni lakirer
Masala, bas cudno da i dalje ima vozacku, ako je policija bila na tim udesima dosad je sigurno nakupio 4 boda. Uglavnom krenula je sezona razbijanja pezoa. Sacekaj ponudu osiguranja pa vidi da li ce pokriti u najcescim slucajevima se prva ponuda odbija
a zavrsio jutros posao sa osiguranjima i sad je na redu cekanje, uglavnom obisao sam nekoliko limara i otprilike je cijena njihovog posla da vrate zadnji dio u normalno stanje oko 500 KM + vrata + farbanje popne se na 1000
EDIT: a Tom druze vjerujes da mi je sad ohladilo auto skroz, nisam ga ni prije nesto volio mada mi je bio drag jbg prvo auto od svojih para nabavljeno pa kakvo je god ali sad mi totalno svejedno sta ce biti s njim
Sta bolan 500KM za zadnji dio samo De ti to malo jos pogledaj, moze se to dosta jeftinije naci. Pricacu danas sa starim, da vidim sta ce on reci za ovo.. ugrubo. Cisto da znas otprilike, da te neko ne zaklamfa.
To je bilo na brzinu jutros sto sam pogledao, ima tu posla fino da se srednji stub ispravi. Cijene koje su pominjali su od 350 do 500 (ja sam odmah naveo najvecu jer mi tako nekako lakse iznenaditi se ako bude manje ) pa sad je li to ovdje kod nas tako ili svugdje to ne znam.
Sto se mene tice vidi i sa njim sta ce reci, vise mišljenja ne steti.