Za godinu dana promijenim najmanje 2-3 stabilizatora. Kupovao u Motorexu i u drugim radnjama, ne moze ni 3-4 mjeseca proci a da ne zamijenim barem jedan.

Ili su loseg kvaliteta ili ima nesto trece

Otidji u Simimpex i uzmi kod njih stabilizatore marke MEYLE i bices miras sigurno par godina. Ja sam kod mene na 307 zamjenio taj stabilizator, kostao je 26km (prije par godina doduse). Delphi na auto ne stavljajte bez da nije jedino rjesenje.elvir.blekovic je napisao/la:Jesam li ja jedini ili je to kod njih hajde sa kazemo mana.
Za godinu dana promijenim najmanje 2-3 stabilizatora. Kupovao u Motorexu i u drugim radnjama, ne moze ni 3-4 mjeseca proci a da ne zamijenim barem jedan.
Gdje imaju radnje na podrucju TK? Ma i ovaj ja platim 25-30 KM, ali nije bio Delphi.Avicii je napisao/la:Otidji u Simimpex i uzmi kod njih stabilizatore marke MEYLE i bices miras sigurno par godina. Ja sam kod mene na 307 zamjenio taj stabilizator, kostao je 26km (prije par godina doduse). Delphi na auto ne stavljajte bez da nije jedino rjesenje.elvir.blekovic je napisao/la:Jesam li ja jedini ili je to kod njih hajde sa kazemo mana.