Oprema je baš vrh:
- 4x električni podizači stakala
- električni retrovizori + preklapanje pri zaključavanju
- automatska dvozonska klima
- navigacija sa ekranom u boji, telefon
- Parking senzori nazad
- Board kompjuter
- Polu-kožna sjedišta
- Alu detalji
- Senzori za kišu i svjetla
- Auto zatamnjivanje retrovizora
- Senzori za pritisak u gumama
- Felge Challenger 17'
Evo malo slikica:

Malo higijene nije na odmet:

Ubačeno je i LED osvjeteljenje:

Tu je i aktivni woofer koji odavno imam, još iz 206 ali iz nekog razloga nikada nisam slikao. I kao što vidite, u gepek sam dodao osjetljenje sa desne strane, fabrički samo ima sa lijeve, naravno sve je pedantno urađeno, kupio sam isto kućište što ide na lijevu stranu i stavio na desnu:

Ja zadovoljan, malo zauzima prostora, a meni je dovoljno jak, navodno izvađen iz nekog Mustanga, ima dva pojačala na sebi.
Nedavno sam ugradio i modul za dnevna svjetla, automatski se pale duga svjetla na 30% kada upalim auto, a po noći preuzme posao na sebe senzor, tako da je sve sada automatika. Nabavio sam i ljetos tipske platnene patosnice, ovih dana bih trebao i gumene da uzmem. U planu su vjerovatno i xenoni.
Nažalost, još uvijek nisam riješio problem sa smradom klime, čak sam i tablu vadio i momak mi čistio ali očigledno nije dobro odrađeno. Nije vadio vani isparivač pa možda zato, nego je na licu mjesta čistio. To ću ponovo pokušati dogodine na ljeto, ovaj put ide sve vani da vidim više u čemu je stvar.

Eto, zulleee, navalite sa hvaljenjem.