Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Moj lav je kod mene već nekih godinu dana, redovno sa njim idem na relaciji Sarajevo - Bihać 1.6 je benzin plin 1992 god i naravno bez trunke hrdje, felge sam nedavno uzeo i planiram mu ugraditi centralnu bravu i daljinsko otkljucavnje
A evo u zadnje vrijeme imam problema sa strujom.. stoka me zakacila na parkingu moram i retrovizor zamjeniti al planiram jos dosta toga raditi na njemu.. slike ce biti naravno
Sorry sto refresham temu, obecao sam slike, nazalost.. Pezo je prodan.. Ali sam uzeo polubrata hahaha, saxo 1.6 vts je tu (u medjuvremenu je bila omega, ali sam je zamjenio za saxa) posto nemamo citroen BH foruma, predstavicu saxa ovde