Ja kada sam uzimao N4,varijanta sa SD procesorom je bila tek u najavi,a prosla me je ta volja i zelja da mrčkam prčkam sa romovima pa sam se zato i odlučio za MTK

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Note 4x i jeste Note 4 sa SD procesoromnedicm je napisao/la:Juče ipak promenio odluku u momentu kad sam poručivao telefon, nije bio Note 4 u grey boji, pa sam se odlučio za Note 4X, identični telefoni, pošto sam i Note 4 gadjao sa SD procesorom... Eto ga. :)
U prodaji je sada i Note 4 sa SD procesorom, identičnim 625, tako da ama baš nema nikakve razlike, sem što je 4X izašao mesec dana kasnije od 4 sa SD(februar i januar), dok je 4 sa MT izašao još prošle godine.Davor The Great :) je napisao/la:Note 4x i jeste Note 4 sa SD procesoromnedicm je napisao/la:Juče ipak promenio odluku u momentu kad sam poručivao telefon, nije bio Note 4 u grey boji, pa sam se odlučio za Note 4X, identični telefoni, pošto sam i Note 4 gadjao sa SD procesorom... Eto ga. :)
Nisi pogresio veruj mi.
Mada je ovaj moj bio u servisu juce, u poslednje vreme mu vibracija otkazuje... Pokupio ga danas jer za vikend putujem malo, a treba da ga salju u Budimpestu, tamo je valjda neki oficijalni zastupnik pa je ppd njihovom garancijom...
A kako sam citao ova dva dana, bila je serija Note 4 koja ima problema sa vibracijom (neki kontakt kenja) i ja eto uzeh bas jedan iz te serije
Ali dobro... Kad se vratim ide u Budapest pa ce ga ili srediti ili mi dati drugi
Ja osim ovoga sa vibracijom ama bas nikakvih problema nisam imaoCybeerus je napisao/la:Jeste li imali kakvih vecih problema sa Xiaomiem? Planiram da kupim novi telefon i on mi je usao u uzi izbor.
ne moze nikad samsungova A serija imati performanse S serije (to je ono sto si ti rekao), pa nisu u samsungu smolu pasli da sami sebi konkurisu, doduse ako cemo realno i cijena im je pofino razlicita pa to se ne moze ni ocekivatiTarikGracic je napisao/la:U zadnje tri godine promijenio sam preko 10 mobilnih telefona, najčešće iz razloga što mi telefon brzo dosadi a ne jer nje loš ili nešto sl.
Trenutno već dva mjeseca koristim Samsung Galaxy A5 2017, s kojim sam jako zadovoljan. Kupio sam ga novog, zaštitno staklo na display i siliko kao zaštita. Dosta je brz, ima performanse vodećih telefona a za dosta manje para. Definitivno preporuka.
tesko da moze biti dobar kad za bar 100 KM manje (po trenutnim cijenama na olx-u novih uredjaja) mozes kupiti telefon sa istim performansama ali svako ganja sto nejmu pase, ja do prije nekoliko mjeseci nisam mogao vjerovati da cu kupiti huawei pa et pazarim ga bez trunke razmisljanja pogotovo kad sam vidio da za toliko para nisam mogao haman ni tu samsungovu A seriju kupiti (kupujem telefone u bhtelecomu po njihovim da se razumijemo)TarikGracic je napisao/la:Prvi dio tvog odgovora postujem, naravno da A serija nije isto sto i S serija, mnoge razlike postoje posebno u kamerama, ali u svakodnevnoj upotrebi uredjaja nema drasticnih razlika. Sto se xiaomi-ja tice, todjak mi je imao neki, haman onaj njihov note 4. Nije to kvalitet samsunga, displej ni blizu..
Ja sam imao A5, A5 2016 i sada A5 2017, mislim da je odnos cijene i kvalitete dobar, pa sad.. :)
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Eh sad huawei je definitivno bolji od xiaomi-ja. Njihovi modeli P9 i P10 kao i lite verzije istih cak, pa onda honor linija, su sve odlicni modeli telefona. Ali nisu bas ni jeftinoca neka, drze prilicno finu cijenu, ali i dalje jeftiniji od samsungovih modela, priznajem neopravdano.anel007 je napisao/la:tesko da moze biti dobar kad za bar 100 KM manje (po trenutnim cijenama na olx-u novih uredjaja) mozes kupiti telefon sa istim performansama ali svako ganja sto nejmu pase, ja do prije nekoliko mjeseci nisam mogao vjerovati da cu kupiti huawei pa et pazarim ga bez trunke razmisljanja pogotovo kad sam vidio da za toliko para nisam mogao haman ni tu samsungovu A seriju kupiti (kupujem telefone u bhtelecomu po njihovim da se razumijemo)TarikGracic je napisao/la:Prvi dio tvog odgovora postujem, naravno da A serija nije isto sto i S serija, mnoge razlike postoje posebno u kamerama, ali u svakodnevnoj upotrebi uredjaja nema drasticnih razlika. Sto se xiaomi-ja tice, todjak mi je imao neki, haman onaj njihov note 4. Nije to kvalitet samsunga, displej ni blizu..
Ja sam imao A5, A5 2016 i sada A5 2017, mislim da je odnos cijene i kvalitete dobar, pa sad.. :)
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk