Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Zanimljivo je da je jako malo Peugeota benzinaca, inace su dizeli kod nas popularni i malo je benzinaca, ali to je cini mi se pogotovo izrazeno kod Peugeota.
Vidim, napisao si da bi bolje vukao da nije panorame, nije mi jasno zasto to mislis, na koji nacin panorama moze uticati na to kako vuce?
Nadam se da ce te dobro sluziti.
Zato i jos vise obozavam svog benzinca
Panorama je u mom slucaju oko 150kg teska,neznam otkud info ostalima da je samo 50kg... panorama je ljudi moji debelo troslojno staklo plus mehanika i sitnice koje ju cine cijelom...maknes klasican krov i dodas panoramu i ispada te oko 100 i nesto kila viska. Znaci kao da vozim sebe i jos jednu osobu u autu. I na prvi pogled se vidi da je auto malo nizi nego ostali bez panorame. Redizajn kojeg vozim je kojih 50ak kila laksi od prve serije 308ice i u papirima je moj 1440kg. Dosta za jedan obiteljski hatchback...
borna.308 je napisao/la:Tenks! Da idem ista radit na njemu,to bi bila prva stvar,vec duze je u planu. Zadnja sajba je tvornicki zatamnjena,a ove bocne nikako da se sprdnem otic to sredit haha
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Takva glupost samo kod puga moze da bude. Koji su to idioti jbt, zatamne zadnju sajbu a ostave bocna obicna, stvarno neshvatljivo.
Btw bolje sto je fabricki zatamnjena s obzirom da je tesko uradit. Ja sam radio par komada al od svakog mi zlo. Uzme previse vremena
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Rekao bih bolje ista nego nista.
I to sta kazes da je bolje tvornicki nego nakon kupnje slazem se u potpunosti. Vidio sam jako puno 308ica sa zadnjom zatamnjenom i odma se kuzi da li je tvornicki ili naknadno zbog okvira stakla koji se vidi kroz foliju jer staklo prelazi na lim po rubovima.
anel007 je napisao/la:Utice tezinom pretpostavljam
Sent from my Huawei Honor 8 using Tapatalk
Zar moze biti toliko tezak, to mi je bas cudno?
Nemaš pojma koliko teži to zadovoljstvo gledanja zvijezdi kroz krov auta, sa oborenim sjedištima i dragom ti pored dok lagano Eros Ramazzotti iz radia šapuće najsladje talijanske riječi umjesto tebe, obrnuo si igricu lagano.
Sad ozb - realno je da je pretesko jer treba napraviti staklo koje ce te zaštiti od bilo čega u sled moguce nezgode i loma istog.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Hahaha opisao si mnoge noci vecine s panoramom,pa i moje.
Panorama najbolja dodatna oprema bez premca..
Odlicne slike i predobar auto!! Ja nevjerujem bas u toliku razliku tezine :staklo-lim? Zamislite 100kg"viska"na krovu pa onda kroz krivine.. ja neprimijetim razliku..
Najvise se primjeti u konacnoj brzini. Trebao bi moci potegnuti do 210,ali 200 ide uvrh glave. Na ljetnim gumama ofkors. Ful dobro ide u krivine,ali osjeti se taj visak iznad glave. I hvala ti za komplimente!
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
!
Poruka od: Avicii
Nema potrebe da citiras poslednji post, podrazumjeva se da se na njega odnosi tvoj odgovor.
Ah da-konacna brzina -to nisam probao -tek do 140km/h. Ali uz Karaulu iz po ' brda k'o od šale vuče i traži još.. (a prije sam vozio suzuki od 800kg i bio zagovornik:omjer snaga /težina).. pozz
sheky je napisao/la:Ah da-konacna brzina -to nisam probao -tek do 140km/h. Ali uz Karaulu iz po ' brda k'o od šale vuče i traži još.. (a prije sam vozio suzuki od 800kg i bio zagovornik:omjer snaga /težina).. pozz