Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Hahaha i tvoj menimatej207 je napisao/la:Dobar dobar, poznat od nekud
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Hvala hvalaHenry je napisao/la:Strasna makina.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala kolegakula je napisao/la:Izuzetno fin primjerak , boja mi se posebno svdja
Ma kakvi mrsko.. Motor se za ovih 6 godina i 79tkm pokazao i vise nego dobrim. Vuce bome fino (vukao bi jos jace da nije panorame) i pouzdan je skroz za sad. A s obzirom da je benzinac trosi malo vise kao sto i mozes vidjet na slici putnog racunala s time da je moj vecinom vozen po gradu. Otvorene ceste i mirne noge trosi oko 7-7.5 litara,a ovako malo teze noge i gradske voznje trosi 8-9,a po zimi sa zimskim gumama i non stop grijanje na klimu skace i na 10 litara. Motor je poznat po visoj potrosnji ulja, oko 0.3l/1000km kod mene. Sve u svemu preporucio bi ga.karabajastart je napisao/la:Extra izgleda,ako ti nije mrsko javi utiske sa motorom,koliko ima kilometara,troši li ulja i ne pije li goriva puno.Planirao sam taj motor u sljedećem pugu a nekako nemam informacija iz prve ruke hehe.
Sent from my E2303 using Tapatalk
Hvala punoAvicii je napisao/la:Sve pohvale za auto, odlicna oprema, boja, panorama..Meni se iskreno jedino ne svidja taj motor, nisam ljubitelj benzinaca. Izuzetno mi je cudna potrosnja ulja na tim motorima (eto ti kazes 0.3l/1000km), da ne povjeruje covjek da u servisnoj knjizi pise 'redovno dosipanje ulja', tako nesto. To sam se uvjerio i na nekom 1.4 vti motoru, koji trosi isto tako nesto otprilike.. a s obzirom da u njega ide 0W-30 ulje, koje kosta cca 29KM/litru, nije malo
Haha hvala hvala. Eto sad ce i iz prve ruke dolazit slikeTom je napisao/la:Odlican auto, napokon dočekasmo temu i slike da ih ne glwdamo samo u Matej207 temi.
Sve je top, ja ne znam sto bih dodao autu, ili možda znam![]()
Ta potrosnja ulja je znana stvar kod Puga i zato su ti benzinci nekako u drugom planu kod kupovine, odbijaju potencijalne kupce tih trkalica.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Normalno, sve je stvar ukusa. Ajde to od 16-17KM i nije toliko strasno, ali ovo od skoro 30KM po litri je preskupo. U svakom slucaju, imas super vozilicu i sigurno je pravo uzivanje voziti jeborna.308 je napisao/la:Hvala puno
Skroz razumljiva stvar,tako npr meni nikako ne pasu dizeli. Sve je do ukusa. A sta se tice tog ulja,navikne se covjek...Je nadprosjecno i kosta malo vise,ali ti udje u normalu. U njega ide Totalov 5W-30 i tu u Zagrebu kosta kojih 65kn/litra,odnosno 16-17KM.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk