Zamjenio je sinovog citroena C5 i pridruzio se mom 5008 i prvi utisci su veoma pozitivni.
Da odma napomenem,nabavljen je u auto kuci M&M Cars Novi Grad,tu auto kucu ne bih preporucio ni najvecem dusmanu. Pored neozbiljnosti vlasnika i neodgovornosti,ne postovanja dogovora (koji smo stavili na papir i potpisali i ovjerili) od dana kad sam kaparu dao cekao sam isporuku 21 dan znaci naspanovao mi svaki zivac. Samo ga vanzemaljci nisu oteli,ostalo se sve desilo.
Ali ajde sad malo o autu. Autic kao autic manje vise svima nam se dopao u pitanju je SW sa panoramom (koju su mi komsije odma drugo vece razbili kamenom,cisto da ne bi imao osmjeh ni jedan dan posle onih 21 cekanja ali eto oprosti im Boze ne znaju sta rade) i trebalo bi da ima 7 ciceva a ja se nadam da cu negdje nabaviti bar jedno od dva koja fale a i vas molim da mi pomognete u tome.
Limarija kao limarija ima packi i radjen je desni prag i donji dio oboja vrata to i ja primjecujem ali se tjesim da mu je to razlog jeftine kupovine a ne velika kilometraza,koja je inace 170ooo km.
Motoric za sad mi se cini veoma ok,diagnostikom je sve ok cak i fap je dobar i ima tecnosti 1,9 l sto me bas raduje.
Mijenjali smo ulje i sve filtere,remen je nov a zupcasti tvrdi da je radjen ali cu ja to da mjenjam ubrzo nemam razlog da mu vjerujem i da rizikujem.
Autic je u sustini prava zvrka ide kao nenormalan fino se ponasa,daje utisak luksuznog auta,brzinu ne osjetim,motor ne cujem uopste u poredjenju sa mojim 1,6 u 5008,koji kao da mi je u krilu tako ga i cujem i njega i mjenjac hahah.
Jedino sto sam primjetio da mi temperatura ne ide do 90,nego oko 85 i to mi malo cudno.
I danas kako pade temperatura vani poce kocnica da mi sisti u kabini pri stiskanju ali sve normalno radi i koci.
Evo par fotki da ne duzim vise.
Evo prvo kamen hahha

Pa njegov ucinak

Bili smo kod servisera vjetrobranskih stakala sanirao je ali se ipak vidi.
Evo sad par fotki auta.