Pitanje je kakvo je ostecenje, i meni je kamncic udario u sajbu i bilo je manje ostecenje i popravka me kostala 30 maraka u vitezu, i u kiseljaku je bila ta cijena otprilike...Henry je napisao/la:Znate li nekog autostaklara da povoljno radi one injekcije, ovaj jedan mi trazio 90 maraka, a nema 1 cm sa 1 cm otisak od kamencica valjda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pitanja koja ne zasluzuju novu temu - serija 3
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Re: RE: Re: Pitanja koja ne zasluzuju novu temu - serija 3
- zama
- Početnik
- Vozim: 307
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
-
Re: Pitanja koja ne zasluzuju novu temu - serija 3
Zdravo intresuje me da li u analognim kontrolama klime postoji svjetlo jer me to strasno nervira jer navecer ne vidim inace model je iz 2003?
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Postoji , idu ti one male ubodne sijalice od 1,2 W
- zama
- Početnik
- Vozim: 307
-
Jel komplikovano ono sam izvadit i zamjenit jer sam cuo da ima neka sajla iza za onaj termostat vruce hladno?
- kliker
- Aktivan član
- Vozim: Peugeot 307 1.4 HDI
-
ima svjetlo, moras rastaviti onu plastiku sad ne znam tacno kako jer samo drug i ja davno to radili . Ima sijalica za pepelnicu i dvije sijalice ispod , jedna za kontrolu brzine puhala a druga za toplo hladno .... mada mi je samo opet jedna ostala u funkciji valjda im tu nesto ne godizama je napisao/la:Zdravo intresuje me da li u analognim kontrolama klime postoji svjetlo jer me to strasno nervira jer navecer ne vidim inace model je iz 2003?

pogledaj video slicno je :
-
- Napredan član
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Motor: 1.6 88
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 21 put
-
Imas li broj tih iz Kiseljaka?kula je napisao/la:Pitanje je kakvo je ostecenje, i meni je kamncic udario u sajbu i bilo je manje ostecenje i popravka me kostala 30 maraka u vitezu, i u kiseljaku je bila ta cijena otprilike...Henry je napisao/la:Znate li nekog autostaklara da povoljno radi one injekcije, ovaj jedan mi trazio 90 maraka, a nema 1 cm sa 1 cm otisak od kamencica valjda.
- ljubitelj
- Aktivan član
- Vozim: Peugeot 307 2.0 79 kw
- Ima zahvala: 18 puta
- pohvaljen: 9 puta
-
Pozdrav kolege, zanima me na podrucju Sarajeva gdje odrzavate svog Pezoa ? Sto se mene tice, odrzavam ga na Stupu u servisu P 206. Doduse samo jedan servis je bio i to veliki.Uredno su sve promjenje dijelove vratili.
I jos nesto da li je moguce preko dijagnostike ukljuciti da mi instrument tabla svijetli cita vrijeme ?
I jos nesto da li je moguce preko dijagnostike ukljuciti da mi instrument tabla svijetli cita vrijeme ?
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
Re: RE: Re: Pitanja koja ne zasluzuju novu temu - serija 3
Za dijagnostku ti mogu pogledati ako hoćeš ali bi morao doci do mene kuci jer sam trenutno bez ikakvog prevoznog sredstva.ljubitelj je napisao/la:Pozdrav kolege, zanima me na podrucju Sarajeva gdje odrzavate svog Pezoa ? Sto se mene tice, odrzavam ga na Stupu u servisu P 206. Doduse samo jedan servis je bio i to veliki.Uredno su sve promjenje dijelove vratili.
Sent from my Huawei Honor 8 using Tapatalk
- ljubitelj
- Aktivan član
- Vozim: Peugeot 307 2.0 79 kw
- Ima zahvala: 18 puta
- pohvaljen: 9 puta
-
Hvala @anel007 ali uskoro ce mali servis tako da cu to tamo vidjeti.A ovo vezano za servis nisam htio nikoga reklamirati,nego cisto onako informisanja radi.
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
Ma nije problem pomenuti servis, 206-ica je već nekoliko puta pominjana na forumu ako se ne varam. A zadnji put kad sam bio kod njih nisu imali pp2000 dijagnostiku tako da ne znam hoce li ti moci srediti to što ti treba mada ja sam zadnji put bio ima i 2 godine, mozda suni nabavili do sad, a i bez veze mi da placas za nesto sto ti ja mogu vidjeti za dz.
- sheky
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307sw.Skoda octavia
- Motor: 1,6 hdi
- Ima zahvala: 855 puta
- pohvaljen: 212 puta
-
dobra tema ija sam u bijeljini-brckom u dilemi gdje radit VELIKI SERVIS pa ako neko ima iskustva da podijeli..ljubitelj je napisao/la:Pozdrav kolege, zanima me na podrucju Sarajeva gdje odrzavate svog Pezoa ? Sto se mene tice, odrzavam ga na Stupu u servisu P 206. Doduse samo jedan servis je bio i to veliki.Uredno su sve promjenje dijelove vratili.
wicked red
- micija
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 5008
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 27 puta
- Kontakt:
-
Dodjes do modrice na par sati popodne a ja ti obezbijedim tipa koji radi na ovlastenom a kod kuce ti to sve zavrsi.
- sonnyblack
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 308 PH2 1.6 e-HDI 112KS
- pohvaljen: 16 puta
-
Samo nemoj u Modrici u ovlastenom direktno. Eto Micija ce ti srediti da ti lik odradi privatno. Supci iz ovlastenog su mene prevarili i preveslali hladno, nije mnogo, 110KM ali opet krivo je coeku taman da je 1.10KM.
- micija
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 5008
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 27 puta
- Kontakt:
-
Haha ne u ovlastenom direkt,tamo rade po propisanom ustvari naplacuju propisane satnice za vrstu zahvata,mada nisu vise ni tu strogo ps,moze se dogovarati od kad su otvorili i u Doboju.