Evo i moj izubijanko
- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
Re: RE: Re: Evo i moj izubijanko
Nema na cemu, vidjet cemo prave li englezi stvari da valjajuElComandante91 je napisao/la:Da da, znači ista je i cijena. Hvala na info.

Sent from my Huawei Honor 8 using Tapatalk
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
Re: Evo i moj izubijanko
evo ih smjestena na sigurno i cekaju da auto bude gotovo, jedini problem koji sam primjetio na njima je da rucica za preklapanje na vozacevom malo zaglavljuje ali to je vjerovatno do sajle pa cu pogledati kad budem slobodan moze li se doci do nje da se izmajmunise sta i napravi, inace ostalo stanje je onakvo kako je prodavac opisao
eh sad sjedista jeftina ali je zato postarina 80 KM zbog tezine i gabarita, bukvalno su na paleti popunila VW kedi koji A2B posta koristi

EDIT: a sad za malo upucenije, ova imaju grijace koliko vidim pa zna li neko da li svako auto dolazi sa instalacijom za grijace ili osposovljavanje istih zahtjeva neko majmunisanje, stvarno ne znam koliko djekova je bilo ispod mojih a vidim da ova na vozacevoj strani imaju 4 a na suvozacevoj 3?
eh sad sjedista jeftina ali je zato postarina 80 KM zbog tezine i gabarita, bukvalno su na paleti popunila VW kedi koji A2B posta koristi

EDIT: a sad za malo upucenije, ova imaju grijace koliko vidim pa zna li neko da li svako auto dolazi sa instalacijom za grijace ili osposovljavanje istih zahtjeva neko majmunisanje, stvarno ne znam koliko djekova je bilo ispod mojih a vidim da ova na vozacevoj strani imaju 4 a na suvozacevoj 3?

- liaar
- VIP Član
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Vozim: Peugeot 308 2018
- Motor: 1.5 BlueHDI 96kW
- Ima zahvala: 141 put
- pohvaljen: 128 puta
-
To ti ne znam za grijanje, kod mene na 206 ispod sjedišta ima ukopčan priključak od airbaga, i pored njeg ima još jedan što onako visi, sad ne znam je l' on za grijanje ili nešto treće...

Nothing is true; everything is permitted.
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Posebno ide dzek za grijanje. E sad, mozda bi ti on mogao poslati kablove originalne, pa da ti to kakav elektricar spoji, trebalo bi da je ostavljeno predvidjeno mjesto gdje da se utaknu. A sto se sjedista tice, vidi ispod prednjih da li imas gdje kakav plavi duguljasti relej..
Ima negdje tema na forumu, ja sam to kod mene rastavljao pa mozes vidjeti imas li sve na broju
Ima negdje tema na forumu, ja sam to kod mene rastavljao pa mozes vidjeti imas li sve na broju

- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
Znaci za grijanje je ipak baska zica, nista da ne razbijam glavu ovako napamet razmišljanjem moze li ili ne cekat cu da auto bude gotovo pa kad ih budem montirao vidjeti sta i kako moze. Uglavnom ako ne bude moglo samo da se uključi sumnjam da cu se puno zamarati oko tog grijanja, nisam ni so sad grijao dupe u autu pa vala ne moram ni ubuduce.
- mara-
- Site Admin
- Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
- Ima zahvala: 171 put
- pohvaljen: 319 puta
-
Kako da znam da je namjenski za 307? Šta kucaš na piku? Pod ovim proizvođačem nema ništa.
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Evo tema pa malo prelistaj: viewtopic.php?f=57&t=788&p=12907&hilit= ... sta#p12907anel007 je napisao/la:Znaci za grijanje je ipak baska zica, nista da ne razbijam glavu ovako napamet razmišljanjem moze li ili ne cekat cu da auto bude gotovo pa kad ih budem montirao vidjeti sta i kako moze. Uglavnom ako ne bude moglo samo da se uključi sumnjam da cu se puno zamarati oko tog grijanja, nisam ni so sad grijao dupe u autu pa vala ne moram ni ubuduce.
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
@mara: trazi na piku prodavaca SensAuto, kod njih sam ja narucio a kako sam skontao haman svi ovi armrester nasloni su isti gornjim dijelom i razlikuje se samo dio koji se montira na konzolu.
@avicii: pogledam temu maksuz, hvala
@avicii: pogledam temu maksuz, hvala
- nedicm
- Napredan član
- Vozim: Peugeot 307 1.6 16V
- Ima zahvala: 1 put
- pohvaljen: 0
-
Ne znam jesu ti još u životu obe 'kvalitetnije' t10? Meni crkla jedna, jedna, posle 3-4 meseca, a nismo ih baš platili jeftino, ja se javio prodavcu i on mi obećao da će mi poslati nov par, pa sad čekam. :)
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
pa bile su u zivotu prije mjesec kad sam zadnji put gledao, valjda su jos uvijeknedicm je napisao/la:Ne znam jesu ti još u životu obe 'kvalitetnije' t10? Meni crkla jedna, jedna, posle 3-4 meseca, a nismo ih baš platili jeftino, ja se javio prodavcu i on mi obećao da će mi poslati nov par, pa sad čekam. :)

napisao je komandant cijenu negdje gore ali evo ponovo, 140 KM kosta, nov neotpakovan dodusemara- je napisao/la:Hvala Anele. Dobro si ga pronašao. :) Reci mi još koliko košta?
- mara-
- Site Admin
- Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
- Ima zahvala: 171 put
- pohvaljen: 319 puta
-
OK je cijena. Nisam vidio da je napisao komandant. Ništa, čekam da vidimo kako će biti kod tebe pa da vidim hoću li i ja. 

- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
danas ih ocistio sto sam bolje mogao i sad nek se suse dok ih ne ubacim u auto

nakon pranja sam koristio ovaj preparat za kozu pa cemo vidjeti kako ce se pokazati, mada prodavac gdje sam ga kupio kaze da su oni vecinom svi isti ako su na bazi mlijeka kao sto je ovaj

usput jucer sam bio kod majstora i abd planira do petka da sve bude gotovo, ostalo jos nekih sitnica odratiti na limariji i nakon toga ide farba pa cemo u petak vidjeti kakvo je stanje
i jah kad sam bio kod auta zagledao sam na kablove ispod sjedista koje ja imam provedene, uglavnom grijanje prdare otpada jer kabla za to nemam a i vala neda mi se maksuz handriti oko toga

nakon pranja sam koristio ovaj preparat za kozu pa cemo vidjeti kako ce se pokazati, mada prodavac gdje sam ga kupio kaze da su oni vecinom svi isti ako su na bazi mlijeka kao sto je ovaj

usput jucer sam bio kod majstora i abd planira do petka da sve bude gotovo, ostalo jos nekih sitnica odratiti na limariji i nakon toga ide farba pa cemo u petak vidjeti kakvo je stanje
i jah kad sam bio kod auta zagledao sam na kablove ispod sjedista koje ja imam provedene, uglavnom grijanje prdare otpada jer kabla za to nemam a i vala neda mi se maksuz handriti oko toga
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Abro inace ima dobre proizvode u odnosu na cijenu. Ja cesto koristim njihovu All Clean pjenu i jako dobro cisti tapacirunge a ne steti im u tome da ce se odlijepiti poslije. Sto se grijaca tice prije nego bilo sta pocnes raditi oko toga prvo provjeri jesu li grijaci ispravni