Microlink i digital cd charger
- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
Microlink i digital cd charger
Drugari pretpostavljam da većina nas muku muči sa audio cd-ovima na kojih staje maksimalno dvadesetak pjesama i fm transmiterima koji ne daju čist zvuk. Da mijenjam fabrički radio ne pada mi na pamet. Kasnije pronalazim ovo http://www.microlink.rs/index.html
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... r_audi_vw/. Da li je neko ugrađivao zna li nešto o oveme?
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... r_audi_vw/. Da li je neko ugrađivao zna li nešto o oveme?
Clapton is God!
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Re: Microlink i digital cd charger
Ovaj yatour je prava stvar .Ko dod da ga je stavio i vise je nego zadovoljan.Mozes nasnimati muziku i podjeliti je u 5 foldera sa nazivima cd1,cd2 itd...
Usteka se u mjesto tvornickog cd changera i milina.Ako kojim slucajem nemas instaliran changer onda samo dijagnostikom aktiviras kao da ga imas i to je to.
Gledao sam po e-bay tamo su negdje oko 70-ak dolara cini mi se.
Usteka se u mjesto tvornickog cd changera i milina.Ako kojim slucajem nemas instaliran changer onda samo dijagnostikom aktiviras kao da ga imas i to je to.
Gledao sam po e-bay tamo su negdje oko 70-ak dolara cini mi se.
- ElComandante91
- Moderator
-
Danas sam zvao za ovaj prvi gdje samo usb, kaže mi prodavac nema još za Pugove i isto mi je rekao da se dijagnostikom ubacuje kada se priključi.
Clapton is God!
- kula
- Site Admin
-
Za ovaj prvi ne znam al' sa yatour-om nema fula.Moze se micro sd ubaciti, usb...
Tako da moj glas ide za yatour
Tako da moj glas ide za yatour

- ElComandante91
- Moderator
-
Natjerao sam se danas da pozovem za Yatour i kaže mi čovjek ne može na Puga.
Da li on nema ili stvarno ne može nije mi rekao...

Clapton is God!
- kula
- Site Admin
-
On nema ,a za puga ima moras samo paziti koji je uredjaj rd3,rd4 i to.
Imas na ebay pa poruci sebi ako te bas zanima,mani se njega... :)
http://www.ebay.com/itm/Yatour-USB-SD-A ... 417e2738f5
Imas na ebay pa poruci sebi ako te bas zanima,mani se njega... :)
http://www.ebay.com/itm/Yatour-USB-SD-A ... 417e2738f5
- ElComandante91
- Moderator
-
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 748 puta
- pohvaljen: 388 puta
-
Odavno sam ovo skontao na Ebay-u, al evo nikako da nekoga uhvatim ko ima ovo u autu. Ne znam kakav je kvalitet zvuka?! Sto jes' jes', stvarcica je pravo prakticna.. ostaju komande na volanu, lak nacin ubacivanja pjesama preko USB/SD, doduse i kosta oko 70$ 

- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
jest starija tema ali vidim niko nije iz prve ruke odgovorio valja li
ja sam yatour kupio cim sam auto nabavio, mora se samo paziti koji je model radia unutra i ako auto nije doslo sa cd changerom mislim da se mora i podesiti preko dijagnostike da radi, zvuk je meni dovoljan jer ozvucenje je fabricko i ne moze se sad nesto plaho puno pojacati
mimo prakticnosti jer ostaju komande na volanu uzeo sam ovo i zbog lopova, moze se lagano provuci kabal od radia do pretinca ispred suvozaca da se i ne primjeti i sumnjam da ce lopovi obijati auto zbog fabrickog radija, vece su sanse da ce ulaziti unutra i ako nema plocice na nekom aftermarket radiju (navikli da raja ostavlja plocice u autu) nego sto ce uci fabricki da uzmu
elem uredjaj vec 2 godine radi bez problema, u njemu je mislim sd kartica od 8 GB i uredno je ocitava, moze se spojiti jos usb i 3.5mm audio in ako vam se da razvlaciti kablove do telefona, postoji mislim i verzija sa bluetooth-om ali to je vec skuplja varijanta
ja sam yatour kupio cim sam auto nabavio, mora se samo paziti koji je model radia unutra i ako auto nije doslo sa cd changerom mislim da se mora i podesiti preko dijagnostike da radi, zvuk je meni dovoljan jer ozvucenje je fabricko i ne moze se sad nesto plaho puno pojacati
mimo prakticnosti jer ostaju komande na volanu uzeo sam ovo i zbog lopova, moze se lagano provuci kabal od radia do pretinca ispred suvozaca da se i ne primjeti i sumnjam da ce lopovi obijati auto zbog fabrickog radija, vece su sanse da ce ulaziti unutra i ako nema plocice na nekom aftermarket radiju (navikli da raja ostavlja plocice u autu) nego sto ce uci fabricki da uzmu
elem uredjaj vec 2 godine radi bez problema, u njemu je mislim sd kartica od 8 GB i uredno je ocitava, moze se spojiti jos usb i 3.5mm audio in ako vam se da razvlaciti kablove do telefona, postoji mislim i verzija sa bluetooth-om ali to je vec skuplja varijanta
- ElComandante91
- Moderator
-
To mi reci, svaka čast, sad samo da budem u kešu!
rock rock rock

Clapton is God!
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
np, dosao sam tu da trazim pomoc i pomognem ako moguElComandante91 je napisao/la:To mi reci, svaka čast, sad samo da budem u kešu!rock rock rock
uglavnom kod mene je ovaj model jer odgovara mom radiju, ako kupis vidjet ces da display ocitava do 99 pjesama ali nek te to ne buni jer u u 5 foldera koje napravis mozes staviti pjesama koliko hoces, kad dodje na red pjesma br 100 i dalje ce pisati 99 ali ce pjevati br. 100 i za svaki broj preko 99 ce pisati 99, to je problem radija da ne podrzava veci ispis jer tretira ovo kao obicni audio cd na koji moze stati 20-tak pjesama

ako hoces mogu ti ovo koji dan poslikati kako to izgleda
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 748 puta
- pohvaljen: 388 puta
-
Znaci da je zvuk ipak malo slabiji nego kada se sa CD-a pusta? Nisam to ocekivao s obzirom na cijenu, al ok. U svakom slucaju hvala za info iz prve rukeanel007 je napisao/la:jest starija tema ali vidim niko nije iz prve ruke odgovorio valja li

- mara-
- Site Admin
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Motor: 2.0 BlueHDI 110KW
- Ima zahvala: 171 put
- pohvaljen: 321 put
-
Sumnjam da je lošije, nego mislim da generalno govori da ne možeš puno pojačati s obzirom da je fabričko ozvučenje.