Navigacija WipNav otvaranje 3008
- Woof
- Aktivan član
- Vozim: Peugeot 3008
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
-
Navigacija WipNav otvaranje 3008
Pozdrav,
Imam ovu navigaciju sto se otvara i zatvara svaki put kada upalim odnosno ugasim auto.
U zadnje vrijeme ponekad steka pa se otvori ili zatvori do pola, pa moram otvarati na dugme ili ponovo paliti kontakt da zatvorim na dugme.
Je li imao neko slicnu situaciju?
Bojim se da ne pregori motoric koji to radi.
Mozda se nakupilo prasine ili tako nesto, inace je tesko prici tome da se ocisti, a kad je auto na pranju, uvijek je zatvoreno.
Da li se moze kako to podmazati, uljem za bicikle/sivacu masinu? Ili spricnuti WD 40 ako se zaprljalo...
Ili produvati nekim kompresorom...
Imam ovu navigaciju sto se otvara i zatvara svaki put kada upalim odnosno ugasim auto.
U zadnje vrijeme ponekad steka pa se otvori ili zatvori do pola, pa moram otvarati na dugme ili ponovo paliti kontakt da zatvorim na dugme.
Je li imao neko slicnu situaciju?
Bojim se da ne pregori motoric koji to radi.
Mozda se nakupilo prasine ili tako nesto, inace je tesko prici tome da se ocisti, a kad je auto na pranju, uvijek je zatvoreno.
Da li se moze kako to podmazati, uljem za bicikle/sivacu masinu? Ili spricnuti WD 40 ako se zaprljalo...
Ili produvati nekim kompresorom...
- micija
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 5008
- Ima zahvala: 52 puta
- pohvaljen: 27 puta
- Kontakt:
-
Re: Navigacija WipNav otvaranje 3008
Podmazivao sam je silikonskim sprejom a to mi se samo desavalo kad je bio slab akumulator. U medjuvremenu sam je iskljucio tj izdzekao struju sa motorica i ostavio otvorenu a naravno rukom polako mozes da je zatvoris i otvoris. A ODRZAVANJE SAMO I ISKLJUCIVO VLAZNA KRPA I POSLE NJE ODMA SUHA I NIKAKO NIKAKOOO BILO KAKVO SRESTVO,ja sam svoju uspio da zeznem alkoholom,prvo sloj za zastitu od sunca imao tragove pa onda dio displeja samo potamnio.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
- Tom
- Moderator
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Vozim: 204, 208, 308
- Motor: 1.6 hdi
- Ima zahvala: 241 put
- pohvaljen: 482 puta
-
Čest slučaj je uništavanje sredstvima za čišćenje, vec smo o tome pisali na forumu, dobro da te Micija na vrijeme upozorio na to.
Mislim da posao obavljaju plasticni zupcanici (ispravite me ako grijesim) i da dolazi do njihovog oštećenja ako ih nesto blokira.
Bolje silikonski sprej nego wd, wd sve zamasti i nakupi svu onu prašinu oko sebe, napravićes jos gore.
Nije losa ni ova ideja da ka razkacis sa motora, ako ne uspijes niata drugo.
Poslato s Jadrana
Mislim da posao obavljaju plasticni zupcanici (ispravite me ako grijesim) i da dolazi do njihovog oštećenja ako ih nesto blokira.
Bolje silikonski sprej nego wd, wd sve zamasti i nakupi svu onu prašinu oko sebe, napravićes jos gore.
Nije losa ni ova ideja da ka razkacis sa motora, ako ne uspijes niata drugo.
Poslato s Jadrana
204 1.2 b 1972.
208 1.4 hdi X3 2013,4,5
308 1.6 hdi 2017.
ex: 207
208 1.4 hdi X3 2013,4,5
308 1.6 hdi 2017.
ex: 207
- Woof
- Aktivan član
- Vozim: Peugeot 3008
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
-
Da, da, citao sam kad je par clanova foruma zeznulo display alkoholom.
Ja sam samo malo magicnom krpom suhom uglavnom.
Vidjecu mozda da sprejem probam, ne bih radije da bude uvijek otvorena, tek ce onda prasina upadati.
Ja sam samo malo magicnom krpom suhom uglavnom.
Vidjecu mozda da sprejem probam, ne bih radije da bude uvijek otvorena, tek ce onda prasina upadati.