Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Zdravo,zovem se Igor i zelim da vam predstavim svoje auto.Peugeot 307 1.6 benz,80 kw,110 konjsih snaga..
sad za sad je :
zatamnjena sva stakla
uklonjeni znakovi
zatamnjene stopke
uradjene obrve
ubaceni xenoni 6000k
ubacene led diode tablice i pozicija
naprijed malo spusten
18ke perla bijele felge sa novim gumama
odradjene cejusti kocione u crveno itd..
U planu ima jos mnogo toga da se uradi sto cu vam malo poslije reci dok se jos ovdje uhodam
tooo igi :) konacno eto i tebe među nama sad nisam više ja najmlađi član haha
to je taj crni pugać što sam pričo o njemu prelijep pregotivan premoćan :) dobrodošo tigre
Uuu, bravo! Bas mi se svidja kako si ga picno! Ako smem da cepidlacim, nisi stavio nijednu sliku unutrasnjosti...a ni s guza nono
Prvo sto bih ti predlozio, posto vidim da sve furas u crno, a velne su super popravile to crnilo i otvorile auto, jeste da zatamnis i prednje farove, tj da ofarbas unutrasnju plastiku fara, kao sto je kod mene.
Auuu druze, pa ovo je brutaliti kako izgleda. Svaka cast Felge odlicne stvarno. Iako ne volim bijele felge, al njemu stoje predobro. Stakla nemam rijeci kako mu cuce. Vjerovatno te ovo vise smara ali moram te pitati, koliko je ovo zatamljeno i cima li te murija kad te zaustave? Jedino sto nije bas po mom su ove orve na farovima, al ok.. svako ima svoje.
Imas li koju sliku zadnjeg dijela?
EDIT: Slazem se sa Crnim. I ja bih isto to uradio sa farovima, a skinuo ove 'obrve'.
Crn1 je napisao/la:Uuu, bravo! Bas mi se svidja kako si ga picno! Ako smem da cepidlacim, nisi stavio nijednu sliku unutrasnjosti...a ni s guza nono
Prvo sto bih ti predlozio, posto vidim da sve furas u crno, a velne su super popravile to crnilo i otvorile auto, jeste da zatamnis i prednje farove, tj da ofarbas unutrasnju plastiku fara, kao sto je kod mene.
Hvala ti drug,sad cu postaviti par slika :)
sad sam se nasmijao kad si spomenuo crne farove,jer si to napisao bas u trenutku kad ja trazim po yt kako se to radi :) pola sata gledam klipove i citam,pa sam sutra kontao sa Anelom to da odradimo,a i nasao sam neke angel eyes farove povoljno,samo ga jedan prsten malo zeza :)
Avicii je napisao/la:Auuu druze, pa ovo je brutaliti kako izgleda. Svaka cast Felge odlicne stvarno. Iako ne volim bijele felge, al njemu stoje predobro. Stakla nemam rijeci kako mu cuce. Vjerovatno te ovo vise smara ali moram te pitati, koliko je ovo zatamljeno i cima li te murija kad te zaustave? Jedino sto nije bas po mom su ove orve na farovima, al ok.. svako ima svoje.
Imas li koju sliku zadnjeg dijela?
EDIT: Slazem se sa Crnim. I ja bih isto to uradio sa farovima, a skinuo ove 'obrve'.
Hvalaaa :) stakla su zatamljena maximalno,i do sad jos nism imao problema sa policijom u vezi toga,otkako vozam auta svako auto mi je komplet zatamnjeno :)
obrve se meni svidjaju kako mu cuce,ali eto i one ce se ukinuti kada uradim crne farove ili angel eyes...gledam evo kako se radi hehe,a like ce biti sad od guzice,iako sam mislio slikati kada se urade dvije rore nazad i ukloni brava gepeka :P