Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
I ovo je ubaceno, nikakav problem sto se tice motorica. Sale je zaduzen za spajanje, ja sam rasklapao i provlacio, dok je Edo bio moralna podrska
Nazalost kinez jednu neispravnu poslao ali sreca drug ima rezervnu pa veceras mijenjam
Ma i da traje mjesec, lako je zamijeniti sad. Samo skinem plastiku sa retrovizora, rasjecem i drugu "nakalemim"
A farove sam druge uzeo, pa su na tretmanu kod Armina
Kad Bozo vrata otvori blicaju ljudi od silnog svjetla
Salim se, dobro je ispalo, samo se nadam da nisu ovako plava svjetla kao na prvoj slici.. ljepse na drugoj izgleda.
Gledao sam kako ugradjuju ove lampe od 5008 ili 508 i pokusao sam da nadjem u service boxu ali nisam uspio . One mi djeluju jako kvalitetne za ovakvo nesto. Sve u svemu fino si ti ovo napravio , tj Sale
U novu godinu se ulazi sa velikim/malim servisom. Zamijenjeni svi filteri, ulje, antifriz odradjen veliki servis (zupcasti, pumpa,....) sa rukama cijena 375 KM
Poslije 2-3 god crkla jedna xenon sijalica i naravno zamijenjena (30 KM)
Jos moram kupiti zadnji brisac posto nije izdrzao prvi snijeg.