Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Pozdrav!Zovem se Aleksandar,iz Bijeljine sam.Želio bi da Vam predstavim svog novog ljubimca.Radi se o Peugeotu 3008 iz 2010 godine.Motor o kome sam dugo maštao,2.0 hdi , 163 ks,automatik.Poslije duge potrage konačno sam našao auto vrijedno pažnje.Lav,bijele perla boje,oprema,šta reći,maltene sve po željama.Evo par slika za početak pa se nadam dobrom druženju u budućnosti.
Odličan primjerak, ta prela bjela je odlična. Sviđa mi se što je pravi automatik, a ne ono čudo od robota. Nadam se da će te služiti bez problema i da će biti još fotografija.
Ja sam ga tražio duži period i našao u Švedskoj,kupljen bukvalno preko slika,čovjek otišao po njega i dovezao ga ovde.Samo da ne zaboravim da se zahvalim članu StefanMD na pomoći oko karata za navigaciju,svaka čast momku!
Pravo da ti kažem ovo mi je prvi automatik do sada.Lijepo šalta,nema nikakvih trzanja,ali po mom ukusu nekako brzo šalta,voziš 60,a on već prešalta npr u 5-6 brzinu,ali zato kada se upali sport dugme,e to je savršenstvo,ide kao nenormalan.Još se upoznajemo (haha), pa ću neke duže utiske iznijeti kad se bolje upoznamo!
sakibn je napisao/la:...Samo da ne zaboravim da se zahvalim članu StefanMD na pomoći oko karata za navigaciju,svaka čast momku!
Nema na čemu, tu smo da pomognemo šta možemo.
Fin pugiša nema šta, ja iskreno nisam ljubitelj automatika (navika šta li), ali čovjek dok ne proba malo duži period ne zna šta je odmor sa tim u odnosu na manuelni mjenjač...
Hvala na lijepim željama. Interesuje me kako bih mogao da ubacim parking kameru i nazad i naprijed (jeli veliki posao) i zna li ko ima li u opciji rezervni točak u peugeotu 3008,da poganjam na otpadima, pošto mi se nešto ne dopada opcija koju ja imam, tj onaj set za krpljenje.
Dobaaaar Pug. Jos sa tom motorizacijom ide kao nevrijeme reklo bi se!
Za kamere pitaj @Cviki on je to skoro radio na njegovom. Mene je odusevio kokpit kad sam sjeo u njegovu 3008, i pozitivno iznenadio kuđeni robotizovani automatik.
Auto je za vožnju top, ljetos smo se vozali po plažama i kod mene je konfor i udobnost bas ostavila utisak. Vjerujem da kad se bolje upoznaš s njim dijeli ćeš mišljenje.
Kako si organizovao prevoz od tamo , koliko te koštalo do Bih, skoro mi je trebala kombinacija za nekoliko auta?
Dovezao mi je jedan poznanik. Platio sam mu avion do Geteborga 120 eur, put je bio 550 eur i njemu sam platio 230 eura. Znači ukupno 900 eur da dođe do BiH. Ne znam, kažu da su u Švedskoj dobri auti, servisiraju svi u ovlaštenom servisu,zato sam se i odlučio za kupovinu.
Šta mislite jeli velika razlika u gumama 225/50/17 koje su na autu i 225/45/17? Gledam neke nove zimske gume, ima lijepe razlike u cijeni u korist ovih drugih.