Kako ovo riješiti? U Mostaru u ovlaštenom nemaju obične vijke. U citroenovom ovlaštenom 10 KM a ttebam ih 8 komada - to mi je preskupo. Broj vijka naden po btoju šasije 9817024580.

To bi mi bio spas. Bio bi jako zahvalan uz plaćanje pa makar pica ili ručka. Nije problem to i preuzet u BL. Gore mo je sjedište firme i par kolega mi petkom ide za Mostar. I ja sam često gore.Philby je napisao/la:Imam takav nastavak viška jer su mi na autu svi šarafi obični. Čak mi se čini da je gotovo isti raspored pinova (onako odoka). Sutra ću provjeriti ako na njemu ima neka brojna oznaka i uslikati pa ako odgovara tvoj je.
Iz slika ne mogu skužit...micija je napisao/la:Sigurnosni saraf za felne (30 KM)
https://www.olx.ba/r/26627796/49242
Da li je to to!?
Raspored pipaka je ipak nešto drugačiji. Razlika je znatnija pogotovu na tvoje prve dvije mjere.Philby je napisao/la:Jesi li probao da ubaciš nešto umjesto ta dva izgubljena pina? Izbušiti to malo dublje, capnuti dva parčeta od stare burgije 4 mm i nabiti tek da možeš odvrnuti sigurnosne šarafe?
Ili druga opcija da nađeš negdje nasadni ključ (mislim da bi 19 odgovarao) pa brusilicom urezati polja da ostanu samo četri pipka koji će se poklapati sa tim što imaš ako već ovaj moj ne odgovara.