Zope 307
Re: Zope 307
pozz braco,danas smo malkice nesto jos uradili..ne znam dali ce vam se svidjeti ali eto meni je cool
korisna stvar,pogotovo sa mojom zatamom
korisna a jeftina..ne zamjerite auto je malo prljavo

- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Dasta je nego korisna, odlican posao odradjen
Steta sto nisi okinuo koju sliku kad si ugradjivao, mogao si dobar diy napraviti.
Reci mi mora li se skidati branik i kad se busi jel samo plastiku treba ili i onaj zeljezni dio kao na karavanu? Kuda si provukao kabal u kabinu?

Reci mi mora li se skidati branik i kad se busi jel samo plastiku treba ili i onaj zeljezni dio kao na karavanu? Kuda si provukao kabal u kabinu?
Hvala,uradio sam ko kakav profesionalac,nigdje nista nema da viri i slicno..imaju slike kod prijatelja pa ce mi poslati nadam se :)ehh probusio sam samo karambolku,nisam morao busiti ono zeljezo iako sam mislio da cu morati,ugl ima iza rupa pa se to sve fino provuce do gepeka i spoji na sijalicu od rikverca :) a sto se displeja tice njegove zice provukao ispod sive srednje plastike iznad mjenjaca,pa ispod kasete i onda kroz onaj tapacirung kod pragova,provukao kroz zadnje sjediste i opet u gepek gdje je glavna kutijica :) to je zacas ukratko pa ako dobijem slike vidjet cete sve :) ugl nije komplikovano