meni se nekako jedino ta dnevna svjetla naprijed ne svidjaju, ostalo sve grmi mada opet treba uzeti u obzir da se na svim dosadasnjim slikama kao i ovom videu radi o GT verziji dok ce socijalne verzije biti pofino osakacene pogotovo ako bude bilo modela bez ekrana mada ako mu je regulacija klime i svih djidja preko njega onda tesko da ce biti
al opet nista ne moze nadmasiti novog pola koji u socijalnoj verziji dodje i bez radija sa samo plastikom gdje bi ekran trebao biti

jedino slicnost koju ja vidim sa arteonom je bocna linija koja im je skoro ista sa blago spustenom haubom i zavrsetkom na gepeku (mada ebes ga ne mozes plaho drugacije ni dizajnirati auto u danasnji vakat) dok mi nigdje vise ne lice, vise mi npr zadnji kraj baca na novog mustanga sa po 3 pozicije i kako je to sve ukombinovanoliaar je napisao/la:Jedino što sam primjetio je da ima sličnosti sa VW Aertonom malo, ostalo je stvarno fenomenalno, razlika između ove 508ce nove i starijih je na fazon prve 3008ce i ovih novih, drugo auto.