Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
anel007 je napisao/la:ako si prije imao changer onda bi trebalo da radi a ako nisi onda se mora preko dijagnostike aktivirati pa ces vidjeti radi li mada sam ja skeptican ali volio bih da ne bude bacanje para
Nisam imao,nadam se da ce moci,volio bih da moze da nisam uzalud dao pare
Da li je moguce da mi u ovlastenom servisu kazu preko telefona da je nemoguce ukljuciti aux izlaz na radiju?
Zna li neko usput gdje mogu nabaviti naljepnice kluba?
Onda nisam siguran da treba da aktiviras aux - da ne treba da aktiviras mozda CD Charger? Ali ako ti treba za AUX - Aux opcija se pojavljuje (bar kod 407) kad aktiviras softver na 6.6 pre toga je nema.
Tom je napisao/la:Naljepnice možeš sam napraviti, samo nek neko kaže koji beše font, ja sam zaboravio kad sam ih radio za moje Lavove.
Ima li neko od forumasa blizu tebe da sa ovom nasom kineskom Lexiom osposobi to?
Poslato s Jadrana
Isao sam do svog majstora a kod njega na dijagnostici imaju sve opcije osim radija,radija nema ni u romingu...da mi je da to osposobim sto prije pa ako moze ko pomoci bio bih mu zahvalan