Sve u jednoj slici za sad..
Sezona se blizi, sve je spremno za montiranje, lav i ja iscekujemo i sitno brojimo

Cilj mi je bio naci jedinstvenu 207icu.. trazio sam skoro pola godine 207 GT.. tad su poceli planovi i prikupljanje svega.. nekad nije islo sve po planu ali jbg, ulozeno je dosta ljubavi i para u auto, najbitnije od svega je da je auto mehanicki 100% ispravan i da je servisiranje bilo uredno, sad se lagano blizi kraju, prikupio sam sve djelove i kad zavrsim projekt sljedi jos vece uzivanje u voznji.. vec me dosta ljudi pitalo dal bi prodao auto sad ili kad ga slozim, jednostavno nebi jer novac koji bi zelio dobit za taj auto necu moc, jasno da sav ulozen novac nemozes vratit ali to mi niti nije cilj nego neka realna vrijednost auta koju ce prepoznat samo netko ko trazi odredeno taj auto.. posto kod nas u hrv kao tuning auti su jako slabo zastupljeni francuzi zato sta to nije golf nego nesto sta ti se mora svidjet i moras istupit kao drugaciji i bas zato od malih nogu volim Peugeot i sad sam postigao jedan cilj, slozio sam zeljeni auto kako sam zamislio i sad bi slobodno mogao rec da je jedan od najboljih 207ica ako ne i najbolja u Hrv.. kad zavrsim sve kad sve bude slozeno na autu bit ce jos vise slika

A ovo je neka lista sta je na autu radjeno makar su i neki djelovi dosli s njim pa je i zbog toga GT bio takva muka za nac.. i jos nesto sta mi je izuzetno drago je to sta je taj auto bio namjenjen za Francusko trziste pa je samim tim puno kvalitetniji nego onaj sta je namjenjen za Hrv.. ugl evo liste
Stage 1 remap

Dpf off

Egr off

Muffler delete

GTi 17" alu

RC/GTi wing

Gewinde

Ful led

Xenon

RC/GTi mirror covers

RC/GTi farovi s lecom

RC/GTi alu papucice

RC/GTi Rucica mjenjaca
Jos u planu:
Brusenje i nanovo lakiranje farova
Farbanje unutarnje plastike fara u crno
Par detalja u unutrasnjosti..
I ono nesto sta ce bit neko iznenadenje na autu sta ce ga cinit jos vise unikatnim.. to ce nadam se iduci mj bit sredeno..
#zerofucksgiven
Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk