Predstavljanje novog pežoića. Godina 2010., 68kw - 92ks (da, i plivajući i DPF

), 174000km. Nije bio planiran, ali eto desio se

i neka je

. Razlog je izuzetno prihvatljiva cijena. Dojmovi nakon par dana vožnje: do sad sam vozio jako puno različitih auta i treba mi doslovno par stotina metara da se naviknem na svako auto, bilo ono dobro ili loše, ali pežoić me je osvojio jako brzo. Sve je na dohvat ruke, znaci ergonomski je sve ok, sjedalo ok, iako bi za moj ukus moglo biti i malo nize, udobnost je super. Upravljač sam već presvukao kožom (na slici je bez kože). Auto utegnuto, bez ikakvih škripanja, lupkanja, kuckanja i sl. O potrošnji je sigurno suvišno pričati. Nakon par dana po gradu i jedan odlazak do HR, znači stotinjak km otvorene ceste, pokazivač je na 4,5 l prosječne potrošnje. To mi je podatak koji još uvijek ne shvatam ozbiljno, sve dok ne potrošim cijeli rezerevoar i nataknam novi i uzmem kalkulator i sračunam prosječnu potrošnju. Ako se potvrdi da je ispod 5 l, s obzirom da ja auta tjeram malo brže

, onda svaka čast

kapa dole Francuzu. Ako ima negdje manual za 308-icu na našem jeziku pošaljite mi link, ubija me ova knjiga na talijanskom