Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot je 2013g sa 155000km 1.6hdi 115ks.. u svoji 17g voznje imao sam 7 auta sve vw iliaudi tako da sam htjeo malo promjenuti i odluka je pala za 3008.. pa cemo vidjeti
Hvala.. bude jos slika samo da sunca uhvatim. U planu mi je ugraditi xenon sa lecom. Chrom paket na prednji i zadnj branik. Volan sa kromoranim umecim i led stop svjetla od modificiranog ako budu pasala. Ako netko bide imao ili znao gdje ima neka javi..
Lijep auto,neka ti je sa srecom. Vidi koje mape imas,pa da ih abdejtujes,pomoci ce ti neko odavde. A sto se tice ksenona,provozi se ti malo,mislim da ces i odustati od istog,jer generalno pezo ima odlicna svjetla. Samo ti gas i nista ne brini,nista ne cackaj dok ti ne javi lampica a i kad javi polako resavas kad dobro ustanovis o cemu se radi.
Pa uvjerio sam se u svijetla prije dva dana sam stavio osram sijalice koje svijetle jace i bijelo.. xenom sam mislio jeer sam cuo da kod francuza brzo crkavaju pa kontam tko ce kupovati jer nisu ni jeftine ove.. volan ako uspijem maci stavim 100% i chrom . Za navi probjerim koje su mi pa napisem
Svi pričaju da sijalice brzo crkavaju, ali ja to i nisam nešto primjetio. Onih jeftinih koje su došle u autu sam promijenio u 15 dana više od pola, a onda tek poneka ode (dio koje nisam mijenjao).
Koristim samo osram sijalice i nema nikakvih problema.
E da, još jedna bitna stvar je da se svjetla uključe par sekundi nakon paljenja motora, a isključe prije gašenja jer valjda u tom kratkom periodu nije baš stabilan napon i ima kratak skok preko redovnog napona punjenja od 14.x V koji ne djeluje pogodno na životni vijek sijalice.
Provjeravao sam ovdje kod jednog momka ugradnja leca i xenon 1g garancije 500km .. posto mi to nije na prvom mjestu gledat cu da volan nabavim kojeg vidim slabo ima u ponudi pika i njuskala.
Pitanje u vezi mapa navigacije. Kad udjem u navi pisu koje karte imam.. pise mi da su 2012/13... gdje skinuti nove kod mene nema radio sg karticu ocito ma usb ide..