Peugeot 207 sport 1.6 16V 109KS PSA

205,206,207,208,2008
Odgovori
Nixi
Početnik
Vozim: Peugeot 207 sport
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 5 puta
garage

Peugeot 207 sport 1.6 16V 109KS PSA

Post Postao/la Nixi »

Peugeot 207 1.6 16V 109 KS PSA motor
Točkovi alu Irmcher sa gumama letnje 224/45/17 (Continental i Hankook)
Točkovi čelični zimski sa gumama 185/65/15 ( Sava )
Tuning farovi sa led dnevnim svetlima
Led maglenke
Led pragovi
Led osvetljenje unutrašnjosti sa daljinskim i promenom boje i teme
Led osvetljenje prtljažnika urađenog sa plexyglasom i 2 ventilatora sa skidanje toplote sa pojačala
Led zadnja svetla sa led sijalicama za žmigavce,svetlo za maglu i rikvec svetlo
Led treće štop svetlo
Led osvetljenje zadnje tablice
Prohromski izduv 2x2 (4 cevi iz zadnjeg lonca) Kerscher
Sportska suspenzija Hamann
BodyKit TTS Tuning GmbH (prednji branik,obrvice,zadnji spojler sa difuzorom i dupli spojler na zadnjim vratima)
ALPINE CDE-988R cd uređaj sa priključkom za USB
Pojačalo „Audison“ LRx 1.1K za subwoofer JL Audio 13W3v3.4
Pojačalo „Ground Zero Hydrogen GZHA 4150x“ 600W za 4 unutrašnja zvučnika (Hertz 300W + Alpine 200W dvosistemski) +2 visokotonca (Hertz)
Hidrografika: izduvi za ventilaciju,centralni greben (donja,bočna i gornja strana) i bočni rukohvati
Zatamnjeni štopovi Oracal folijom (zimska verzija)
F1 štop svetlo (zimska verzija)
Ručica menjača ponovo presvučena kožom i urađena navlaka za ručnu kočnicu
Distanceri na zadnjim točkovima
U planu:
- prelepljivanje vinilom
- stavljanje led osvetljenja ispod auta
- presvlačenje volana kožom

Ovo su neka videa snimana za sada :

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Zadnja izmjena: Nixi, dana/u 10. srp 2018, 14:00, ukupno mijenjano 3 puta.
kreha2
VIP Član
Vozim: 206
Motor: 1.4i 55kw
Ima zahvala: 93 puta
 pohvaljen: 48 puta
garage

Re: Peugeot 207 sport 1.6 16V 109KS PSA

Post Postao/la kreha2 »

Svaka cast na radovima. Stvarno imas opasan setup sto se muzike tice. :super:
Nesto novo na tuning sceni, po meni je malo preextreman izgled narocito prednji branik(zadnji dio je ok), ali se bar razlikujes od ostalih i respect na ulozenom trudu a bgm i novcu. :coolg: :ok:
Avicii
Moderator
Vozim: 307
Motor: 2.0 HDi 79KW
Ima zahvala: 749 puta
 pohvaljen: 388 puta
garage

Post Postao/la Avicii »

Iskreno, nisam ni ja ljubitelj ovakvog tuninga, ali volim vidjeti, auto sigurno privlaci paznju gdje god da se pojavi. Stvarno svaka cast na odradjenom poslu.. trebalo je ovdje i vremena i zivaca a ponajvise para. :respect: Zvuk je stvarno odlican :ok: Jesi sve sam radio ili.. ?
ElComandante91
Moderator
Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
Motor: 1.4E; 1.4 HDi
Ima zahvala: 350 puta
 pohvaljen: 235 puta
garage

Post Postao/la ElComandante91 »

Kao što rekoše prije mene ovo mi je malo extremno za moj ukus ali opet ne bi ni valjalo da svi volimo iste stvari. :D

Svaka čast na uloženom trudu, cijenim da je trebalo dosta vremena i novca. :respect: :respect: :respect:

Sviđa mi se što je unutrašnjost rađena hidrografikom a ne folijama, a zvuk je tek posebna priča, ko bi rekao da taj motor može takav zvuk da napravi. :super:

Srećno sa budućim radovima.
Clapton is God!
Philby
VIP Član
Vozim: 307
Motor: 2.0 HDi, 66 kW
Ima zahvala: 33 puta
 pohvaljen: 159 puta
garage

Post Postao/la Philby »

Svaka čast na radovima, vidi se da se ništa nije prepustilo slučaju i sfušerilo.
Ovaj forum je jedan od rijetkih gdje većina članova nastoji da ima skoro sve fabrički pa nemoj da te razočara što smo malo škrti na komentarima. :D
Nixi
Početnik
garage

Post Postao/la Nixi »

kreha2 je napisao/la:Svaka cast na radovima. Stvarno imas opasan setup sto se muzike tice. :super:
Nesto novo na tuning sceni, po meni je malo preextreman izgled narocito prednji branik(zadnji dio je ok), ali se bar razlikujes od ostalih i respect na ulozenom trudu a bgm i novcu. :coolg: :ok:
Ovo je jedini 207 koji susrećem na sceni. Upravo prednji branik izaziva najviše kontraverzi kod ovog auta. Nekima je odličan,neki smatraju da ga ruži. U svakom slučaju drugačiji je od ostalih i malo ih ima sa takvim branikom.

Meni se sviđa i zbog toga je tu mada imam i fabrički.

Hvala
Philby je napisao/la:Svaka čast na radovima, vidi se da se ništa nije prepustilo slučaju i sfušerilo.
Ovaj forum je jedan od rijetkih gdje većina članova nastoji da ima skoro sve fabrički pa nemoj da te razočara što smo malo škrti na komentarima. :D
Ne mogu i nisam razočaran. Prethodna vozila što sam vozi,sva su bila fabrička. Kao nešto sitno bilo ulaganja u muziku,što se moglo skloniti na stranu dok se podizala porodica.

Sada je vreme kada smatram da treba sebi da priuštim to zadovoljstvo,da sam zaslužio da imam jedan takav auto,da ispunim ono što sam želeo još kao mladić ali sticajem okolnosti nisam bio u mogućnosti da imam.

hvala
Avicii je napisao/la:Iskreno, nisam ni ja ljubitelj ovakvog tuninga, ali volim vidjeti, auto sigurno privlaci paznju gdje god da se pojavi. Stvarno svaka cast na odradjenom poslu.. trebalo je ovdje i vremena i zivaca a ponajvise para. :respect: Zvuk je stvarno odlican :ok: Jesi sve sam radio ili.. ?
Imao je dobru podlogu za rad. Nešto sam sam radio,nešto uz pomoć šrijatelja,a nešto se moralo i platiti da se odradi.
ElComandante91 je napisao/la:Kao što rekoše prije mene ovo mi je malo extremno za moj ukus ali opet ne bi ni valjalo da svi volimo iste stvari. :D

Svaka čast na uloženom trudu, cijenim da je trebalo dosta vremena i novca. :respect: :respect: :respect:

Sviđa mi se što je unutrašnjost rađena hidrografikom a ne folijama, a zvuk je tek posebna priča, ko bi rekao da taj motor može takav zvuk da napravi. :super:

Srećno sa budućim radovima.
Hvala,ima tu još poneka stvar što bih trebao uraditi ali najveći problem mi predstavlja nabavka enterijera iz peugeota 207 rc koji planiram da ubacim,pa eto ako neko od članova foruma ima neku mogućnost nabavke neka mi se javi da se dogovorimo.
Tom
Moderator
Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
Vozim: 204, 208, 308
Motor: 1.6 hdi
Ima zahvala: 241 put
 pohvaljen: 483 puta
garage

Post Postao/la Tom »

Enterijer možeš naći na UK eBay-u, ja sam ih gledao za 350-400€. Onda angažujes čovjeka iz Srb koji ti ih doveze do Bg-a, za sta mu se naravno plaća po kg robe. Čovjek ide 2 puta mjesecno. Tvoje je da platis i pošalješ robu na njegovu adresu u Londonu.
Meni su dovozili auspuh od Rc-a.

Poslato s Jadrana
204 1.2 b 1972.
208 1.4 hdi X3 2013,4,5
308 1.6 hdi 2017.
ex: 207
karabajastart
VIP Član
Vozim: Peugeot 206
Ima zahvala: 201 put
 pohvaljen: 141 put
garage

Post Postao/la karabajastart »

Po meni je ovo upropašteno auto,ovo je ogavno,tanka je linija između ukusa i sramotnog ćuniranja,iskreno,žali boze para.

Sent from my E2303 using Tapatalk
Tom
Moderator
Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
Vozim: 204, 208, 308
Motor: 1.6 hdi
Ima zahvala: 241 put
 pohvaljen: 483 puta
garage

Post Postao/la Tom »

Možda je to tvoje mišljenje na osnovu tvog ukusa ali mislim da nije korektno da ovako "pereš" kolegu, naručito jer je novi na forumu. Ni ja nisam ljubitelj ovog tipa tuning-a ali isto tako ne zelim da uvrijedim nekoga ko se trudio i utrosio mnogo vremena(a ne samo novca), već mu pokusavam pomoci da nadje Rc enterijer.
Nemoj sad ni ti da se uvrijedis nesto, samo moramo biti malo tolerantniji.

Poslato s Jadrana
204 1.2 b 1972.
208 1.4 hdi X3 2013,4,5
308 1.6 hdi 2017.
ex: 207
karabajastart
VIP Član
garage

Sve ok,iako mi i nema bas smisla da svi nesto licmjerno kao hvalite a svi znamo kakva je situacija.Razumijem ja da nekad istina boli al mišljenja sam da ćemo mu bolje pomoći na ovakav način,nego da mu lažemo pa da mu se sve više naroda smije.To je moje mišljenje,kolega ima pravo da se ljuti iako stvarno nemam lošu namjeru...

kreha2
VIP Član
Motor: 1.4i 55kw
Ima zahvala: 93 puta
 pohvaljen: 48 puta
garage

Post Postao/la kreha2 »

Ne vidim u cemu je problem, kao sto je covjek napisao radi za svoj gust i ispunjava davnu zelju da ima ovako sredjeno auto. I ne vidim nikakvo licemjerje u nasim komentarima, ja sam napiso da mi se prednji branik ne svidja i to je to ostatak auta mu je ok. Uzivo sigurno izgleda bolje i ako se njemu svidja nemamo mi tu sta, bolje nego da ga napadamo pa da se ne pojavi vise na forumu, a ima zanimljivo auto i planira dosta raditi pa ce ga biti zanimljivo gledati.slika
Sto se prednjeg branika tice mozda trazi nesto ovako(kao sa slike), ovaj bas ne prati liniju auta, trazi neki malo obliji i da nema ono ispupcenje onoliko (nezz kako bi nazvao ono gdje na originalu dodje znak). Zadnji dio je meni ekstra fino prati liniju auta, ja bi mozda staviomalo vece felge(sa falcom neke) i prednji branik drugi i tjt.slikaslika
Nixi
Početnik
garage

Post Postao/la Nixi »

kreha2 je napisao/la:Ne vidim u cemu je problem, kao sto je covjek napisao radi za svoj gust i ispunjava davnu zelju da ima ovako sredjeno auto. I ne vidim nikakvo licemjerje u nasim komentarima, ja sam napiso da mi se prednji branik ne svidja i to je to ostatak auta mu je ok. Uzivo sigurno izgleda bolje i ako se njemu svidja nemamo mi tu sta, bolje nego da ga napadamo pa da se ne pojavi vise na forumu, a ima zanimljivo auto i planira dosta raditi pa ce ga biti zanimljivo gledati.slika
Sto se prednjeg branika tice mozda trazi nesto ovako(kao sa slike), ovaj bas ne prati liniju auta, trazi neki malo obliji i da nema ono ispupcenje onoliko (nezz kako bi nazvao ono gdje na originalu dodje znak). Zadnji dio je meni ekstra fino prati liniju auta, ja bi mozda staviomalo vece felge(sa falcom neke) i prednji branik drugi i tjt.slika
Sviđa mi se i ovaj branik ali nažalost nije ga bilo nigde u ponudi tada. Felne su 17-tice,a za 18-tice bi morao biti dosta niži profil gume što s obzirom na stanje puteva nikako nije poželjno.
karabajastart je napisao/la:Sve ok,iako mi i nema bas smisla da svi nesto licmjerno kao hvalite a svi znamo kakva je situacija.Razumijem ja da nekad istina boli al mišljenja sam da ćemo mu bolje pomoći na ovakav način,nego da mu lažemo pa da mu se sve više naroda smije.To je moje mišljenje,kolega ima pravo da se ljuti iako stvarno nemam lošu namjeru...

Druže ja ne znam šta tebe boli i kakvim se stručnjakom za styling smatraš. Rekoh da radim auto za sebe prvenstveno. Imam i fabrički prednji i zadnji branik kao rezervni komplet.
Nagrade i pehari sa tuning&styling takmičenja iz zemlje i inostranstva na koja sam išao dobijenih po oceni naših i stranih sudija dovoljno govore o mišljenju vezano za auto.
Kao što sam naveo u opisu,neki ga kude,neki hvale,nekima je bolji uživo ... Sve je stvar ukusa. Meni se njegov izgled sviđa a takvog je mišljenja i veliki broj ljudi koji su ga videli. Kao što rekoh ove godine imam u planu posetu skupovima i u BiH pa ćemo eto videti i čuti reakcije.
Samo da ne bude: "nije auto ako nije Nemac" :P
 ! Poruka od: Avicii
Nema potrebe da pises post jedan ispod drugog, koristi opciju 'izmeni post'.
karabajastart
VIP Član
garage

Nixi je napisao/la:Druže ja ne znam šta tebe boli i kakvim se stručnjakom za styling smatraš. Rekoh da radim auto za sebe prvenstveno. Imam i fabrički prednji i zadnji branik kao rezervni komplet.
Nagrade i pehari sa tuning&styling takmičenja iz zemlje i inostranstva na koja sam išao dobijenih po oceni naših i stranih sudija dovoljno govore o mišljenju vezano za auto.
Kao što sam naveo u opisu,neki ga kude,neki hvale,nekima je bolji uživo ... Sve je stvar ukusa. Meni se njegov izgled sviđa a takvog je mišljenja i veliki broj ljudi koji su ga videli. Kao što rekoh ove godine imam u planu posetu skupovima i u BiH pa ćemo eto videti i čuti reakcije.
Samo da ne bude: "nije auto ako nije Nemac" slika
Nisam ja nikakav stručnjak,samo mi se ne sviđa,ti kao takmičar moraš biti spreman i na pozitivne i na negativne komentare.l.p

Nixi
Početnik
garage

Post Postao/la Nixi »

karabajastart je napisao/la:
Nixi je napisao/la:Druže ja ne znam šta tebe boli i kakvim se stručnjakom za styling smatraš. Rekoh da radim auto za sebe prvenstveno. Imam i fabrički prednji i zadnji branik kao rezervni komplet.
Samo da ne bude: "nije auto ako nije Nemac" slika
Nisam ja nikakav stručnjak,samo mi se ne sviđa,ti kao takmičar moraš biti spreman i na pozitivne i na negativne komentare.l.p

Naravno,navikao sam i zadovoljan sam što su uglavnom pozitivni,retko koji je negativan,ali hvala u svakom slučaju.
matej207
VIP Član
Vozim: Peugeot 207 GT
 pohvaljen: 17 puta
garage

Post Postao/la matej207 »

Svaka cast na trudu i svemu ulozenom u auto, ja osobno nisam ljubitelj takvih prerada.. cijenim svaciji trud, jer svako slaze auto za sebe, ulaze svoj novac, odvaja svoje vrijeme stoga to cijenim na tuning sceni.. jos jednom svaka cast na svemu ali meni se ovo ne svida nimalo

Poslano sa mog SM-G955F koristeći Tapatalk
Odgovori

Natrag na “Serija 2”