Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Dakle u pitanju je 308 2.0 HDI 2009 godiste. Trebalo bi da je Felline paket opreme.
Ima svasta nesto od opreme:
Panorama
Senzori naprijed nazad
Bijela instrument tabla
Elektro retrovizori
Samozatamnjujuci retrovizor
Senzor za kisu i svjetlo
17ke felne
Koza
Naslon naprijed nazad
Itd
Sad gledam i nemam na telefonu ni jedne slike unutrasnjosti. Moram kasnije uslikati.
Inace u planu su 18 cola felne sa 3008 ili original 18ke koje su isle na 308, ali njih je gotovo nemoguce naci. Mada mozda i ostavim ove jer sam prije par dana uzeo 4 nove Michelin Pilot Sport 4 gume 225/45/R17, ali onda bih distancere stavio jer su na 308 malo uvucenije felne iz ne znam kog razloga u odnosu na npr Golfa. Poliranje farova mi je prioritet.
Hvala momci. Kugla je dosla ovako, ali je prethodni vlasnik stavio. Inace auto je uvezeno iz Francuske od prvog vlasnika pocetkom prosle godine. Momak koji ga je uvezao prodavao ga je zbog odlaska u inostranstvo. Tako da sam ja treci vlasnik.
Prvi put vidim ovakav model. (nije da nesto pratim) :) ali vrhunski je, stvarno sam iznenadjen i izgledom i spolja i unutra. Bas bas lepo. Jedino mi se ne svidja ovaj deo na kom stoji menjac. Nekako su ga odvojili i uzdigli kao kod starih automobila... ostalo extra
Što su kolege i rekle, auto je prava bomba.Ovjde se nema sta dodati, svaka cast na kupovini. Opreme ima, mozes i posuditi da te dugo sluzi, puno kilometara
Sa srecom da ti bude , opremljen je da valja samo jos ubaciti ove detalje sto kolege spomenuse ranije i ukupan dojam ce biti mnogo bolji.
Gledao sam neki dan na parkingu bijelu 308-icu sa 18-kama originalnim i nekako mi kao koza djeluje , sada bas i ne znam koji je profil guma bio na tom autu ali je imao ogromnu prazninu izmedju ruba blatobrana i guma. Mislim da bi uzalud bacio novac za 18-ke ako nemas namjeru da ga spustas.
Isto tako i distance nemaju smisla ako ne mislis spustati ...
U pravu si Kula, slazem se za to. Na HR forumu ima ista siva 308ca, sa 18'' felgama i Sportium opremom, spustena sa Eibach Pro Kit oprugama i distancerima.. tek kad se to nabaci onda se vidi da je to bas bas mjera. Mada, ne kazem da i ovako ne izgleda vrhunski