Evo i moj izubijanko
- anel007
- VIP Član
- Vozim: Ostalo
- Vozim: Ford Focus MK2
- Motor: 1.6 16v
- Ima zahvala: 12 puta
- pohvaljen: 121 put
- Kontakt:
-
Re: Evo i moj izubijanko
I meni ce biti cast upoznati raju koju do sad nisam bio u prilici licno sresti.
Sent from my Huawei Honor 8 using Tapatalk
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
pase kao da su ga za ovo auto i pravili

a sad pitanje kako se postavlja da znam majstora uputiti kad bude radio?

a sad pitanje kako se postavlja da znam majstora uputiti kad bude radio?
- Phantom
- Site Admin
- Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
- Ima zahvala: 5 puta
- pohvaljen: 90 puta
- Kontakt:
-
@Avicii ce ti dati najbolje upute
Poslano sa mog HTC One A9s koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HTC One A9s koristeći Tapatalk
Motion & Emotion
- Avicii
- Moderator
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 79KW
- Ima zahvala: 744 puta
- pohvaljen: 386 puta
-
Trebao bih pogledati u staroj temi jesam li sta o tome pisao, nesto se sad ne sjecam. Uglavnom, ja sam stavio spojler na auto, obiljezio gdje stoji. Onda skinuo i napravio kalup od papira gdje dodju rupe na spojleru. Stavio papir na gepek da bude u granicama onoga obiljezenog i oznacio rupe na limu. Jos jednom provjeris otprilike da li dolazi spojler na obiljezene rupe i busi 
Sent from my SM-G935F using Tapatalk

- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
e hvala avicii, tako sam nekako i ja kontao da ide mada kad dodje vrijeme za postavljanje vise cu se zadubiti oko toga
- Avicii
- Moderator
-
Ma da, nije strasno.. snaci ces se vec 

- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
O lampama sam razmisljao a farove sumnjam jer njih kad bih otvarao odna bi isli i projektori, xenoni i farbanje u kompletu mada ako bude ludih para nikad se ne zna.
Sad je prioritet sredjivanje sto jos ima na limariji, farbanje gdje treba, poliranje, onda na cekanju je i zamjena nosaca mjenjaca i jos nekih sitnica tako da popunjan je terminima kod raznih doktora do daljnjeg
Sad je prioritet sredjivanje sto jos ima na limariji, farbanje gdje treba, poliranje, onda na cekanju je i zamjena nosaca mjenjaca i jos nekih sitnica tako da popunjan je terminima kod raznih doktora do daljnjeg

- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
Danas francuz vazdan kod majstora i od problema sa abs pumpom ni traga ni glasa, ugasila se jutros kad sam ga krenuo voziti i od tad radi normalno. Al ajd kad je vec bio na dizalici reko nek provjeri nosace motora jer je trzao i lupao pri naglijem mijenjanu brzine i ispostavio se los donji nosac motoa (na sredini sto dodje nekako, koji sam mijenjao prije oko 2 godine). Kad su ga skinuli selen unutra usinut skroz, nikako nije dobro nalijegao u kućište jer je majstor kod kojeg sam to radio mijenjao samo selen i nije ga uspio ubaciti normalno.Kupljen sad nosac u kompletu, ubaceno po PS-u i sad ništa ne lupka, jest da sam laksi za 120 KM + ruke ali haj bgti.
Sto se tice abs pumpe preventive radi konektor naprskan kontakt sprejem jer je mozda on zezao, ko ce mu ga znati jer pumpa radi normalno kad nema abs greške na tabli
Sto se tice abs pumpe preventive radi konektor naprskan kontakt sprejem jer je mozda on zezao, ko ce mu ga znati jer pumpa radi normalno kad nema abs greške na tabli

- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
uh nisam ovdje nista napisao mjesec, uglavnom od kako je nosac zamijenjen samo se sipa i vozi
tek se danas nakanio da pogledam epilog onog udescica i kad sam sve rasklopio vidim da je lim na kojem se nalazi plasticni nosac blatobrana i karambolke malo savijen i da je donji nosac fara slomljen, lim sam uspio ispraviti a nosac sam nekako zavario lemilicom tako da ne mrda, vraceno sve na svoje i sad izgleda kao i prije udesa s tim da su parnice jos uvijek tu
taman se nakanim otici lakireru da sredim to sve sto treba i da konacno montiram spojler ali vazda nesto prece, prvo godisnji i plakanje guzice u slanoj vodi, onda problem s racunarom te sam se i tu izvalio finih para nenadano tako da ce sve to cekati bolje dane, ako se bude moglo uklopiti sad poslije bajrama a ako ne onda nekad uskoro, bitno da mu se jos kojesta ne pokvari a oko estetike je lako
tek se danas nakanio da pogledam epilog onog udescica i kad sam sve rasklopio vidim da je lim na kojem se nalazi plasticni nosac blatobrana i karambolke malo savijen i da je donji nosac fara slomljen, lim sam uspio ispraviti a nosac sam nekako zavario lemilicom tako da ne mrda, vraceno sve na svoje i sad izgleda kao i prije udesa s tim da su parnice jos uvijek tu
taman se nakanim otici lakireru da sredim to sve sto treba i da konacno montiram spojler ali vazda nesto prece, prvo godisnji i plakanje guzice u slanoj vodi, onda problem s racunarom te sam se i tu izvalio finih para nenadano tako da ce sve to cekati bolje dane, ako se bude moglo uklopiti sad poslije bajrama a ako ne onda nekad uskoro, bitno da mu se jos kojesta ne pokvari a oko estetike je lako
- Avicii
- Moderator
-
Dje ces na more bez spojlera.. ne mere to tako 

- amar.zuban
- Početnik
- Ima zahvala: 7 puta
- pohvaljen: 4 puta
-
Ja sam uzeo sjedista sa ovog oglasaanel007 je napisao/la:kad je bal nek je maskenbal, upravo narucena neplanski jedna djidja sa ovog oglasa pa da napokon upakujem vanjski izgled, kad ce vec ici farbanje nekih dijelova i sredjivanje sta treba onda da se i ovo u paketu odradi
steta samo sto ce svo to sredjivanje biti poslije meeta al sta je tu je, ranije ne moze
sljedece u planu unutrasnji tapaciri na zamjenu pa da bude kompltirana i koza unutra, ovako onaj stof nekako odudara a vala i ofucao se vec

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
- anel007
- VIP Član
- Kontakt:
-
^ neces se pokajati za sjedista