Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Da malo dignem temu
Prije mjesec dana išlo se na meet u Jastrebarsko kod Zagreba, 300 km u jednom smjeru ali to nam nije predstavljalo problem
Prvo malo pranja prije meeta
Pa koja s meeta
Tjedan dana nakon toga pukne mi desna prednja opruga, nađem na otpadu orginal amortizer sa oprugom i zamjenim i gas dalje
Pa malo detalja, stigli čepovi za šarafe na felgama
Pa jedna onako
Pa malo pogleda na Zadar
Ovaj tjedan se zaletio na jedan dan u Busovaču i zamjenio šofer šajbu, stara je imala oštećenje iznad retrovizora, vidi se na starim slikama, 155 km u Zenici našli
Usput zamjenjeno ulje i svi filteri i jedan stabilizator
U interijeru zamjenjeni prednji zvučnici i ručica od komandi za radio, na mojoj se izlizale oznake << a mene to živciralo
Još treba zamjeniti zadnji lonac, malo se čuje i to je to. Zasad.
Svaka cast automobil je u zavidnom stanju :) kakva je situacija da li ima zadnje zvucnike, bi li mi mogao uslikati da vidim kako je to upakovano ako ih ima? Lp
[mention]frc[/mention]
Ima zadnje zvučnike nazad na polici, elipse su i da se sredit extra muzika jer ništa ne šuška ko kad su zvučnici u vratima pa stvaraju vibracije
Ovako to izgleda iznutra
A ovako iz gepeka, tj. s donje strane zvučnika
Kad smo već kod muzike nabavljen orginal radio i spojen yatour na njega, ove komande na volanu su pravi luksuz
Nisam ga mogao provući u ladicu jer nigdje nema rupe pa sam ga provukao ispred mjenjača na policu i sve to skupa izgleda ovako
I da se ne zaboravi kako cijeli auto izgleda
Još se čeka nova ručica mjenjača koja treba doći uskoro, ova njegova se pomalo raspada a dalje ćemo vidit šta ćemo