Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Zaboravio sam skroz na forum,upalio je motor je odlican fino radi trebam jos poluosovine staviti,zamjenuti hladnjak jer sam ovaj slucajno probio usisnom granom pa ce biti slika kada se skompletira sve :-)
Samo da se zna pug je na prodaju. Sve sam zavrsio ostalo je jos samo ofarbati desni blatobran i dovuci jednu masu od senzora temperature do kilometar sata.
Razlog prodaje je manjak vremena a i para.Valjalo bi naci nekog fabrickog GTI-ja,cisto onako da se ima :-) Pozzz
I tako... Jos uvijek nije prodan a ni nece do daljnjeg, bog zna koji motor u njemu ali evo sad je opet doslo na to da se glava treba staviti i paliti.
Nakon nekoliko vozanja mi je izbio nosac motora na glavi (Bice prikazano na slikama) pa sada stavljam istu glavu samo sa vecim usisom. Ajde hoce li jos neko poceti raditi 205 da se ima sta pricati po forumu ova nova auta nisu toliko zanimljiva
Ovi su korisnici zahvalili autoru Ogi205gti za post: