Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
I pocrnili bi oni kao ovaj filter kabine da ih ja s vremena na vrijeme ne preletim abro pastom mada ni to ne radim cesto, jedno u 5-6 mjeseci kako mi naumpadne
Ma i mene onak rutinski zaustavili a i pitaju sta je bilo dole. Ono nije im se dalo napustiti jednu zrtvu da pogledaju sta se kuha nego im lakse bilo mene zaustaviti
Moj savjet ti je da skineš slovo sa stakla dok još nije uhvatilo, lako se oštete grijači. Na 309 kad sam počinjao sam napravio stalak koji je bio na polici i na njenu držao magnetno P, a na stojadinu je spolja bilo dovoljno lima da može stajati.
Nije skuplje od 5 maraka ako me sjećanje dobro služi.
ma nece ovo biti na staklu, to je stavljeno danas jer je mlada prvi put sjela u neko auto nakon polaganja i nismo stigli kupiti magnetno a kad kupimo ici ce na gepek pa nek ga nosa sa sobom
eh to ne znam, u bso (agram) osiguranju je toliko, doduse morao sam ove godine i saobracajnu mijenjati ali i to je haman 15 KM. tehnicki kosta 90 KM ko da teretni brod pregledaju
Stvarno je previše 90 za tehnički. Za sve ove godine koliko vozim auto na tehnički samo pogledaju da li liči na auto, provjere izduvne gasove i kočnice na valjcima. Jednom prije 7-8 godina mjerili dubinu šare na gumama i pogledali broj šasije. Da bar ima neke koristi od njih pa da čovjek kaže kako cijena ima smisla.
Kad se sjetim nekada u starom TAM servisu kako se to radilo, nije moglo bez podužeg spiska. Dvadesetak stavki pa redom. Ako ima šta trulo, neka sijalica ne radi, rashladna ili kočiona tečnost ne valjaju ili bilo šta ima lufta u sistemu vješanja nema prolaska. Sad čovjek dođe sa autom gdje uopšte nema kočenja na zadnjoj osovini, a ovi vrate u rikverc pa držeći nožnu na pola snime i za zadnje i za ručnu. Koga briga što će on sutra nekoga ubiti jer neće stati na vrijeme, daj da plati za osiguranje i ne ode kod drugih koji će ga pustiti.
to je meni i krivo najvise, polica i ta kojekakva davanja drzavi ajd nek ide ali za nesto sto se naplacuje u pola drzave a i tu nelegalno davati tolke novce, jos imaju za sve to 5 minuta posla je stvarno van pameti
EDIT: vise sam ostao u kancelariji dok su ispunili kojekakve racune i sta sve ne nego sto je auto provelo na kanalu