Cudan zvuk iz konzole...
- Chocka
- Početnik
- Vozim: Peugeot 307 sw
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 1 put
-
Cudan zvuk iz konzole...
Dobri narode, problem je ovakav: Automobil je Peugeot 307 sw, 2004. godiste. Iz konzole, iz podrucja gdje je brzinomjer, cujem nekakav zvuk, poput pistanja ili cvrcanja. Ne mogu da ocijenim odakle tacno dopire, da li iza volana, ispod volana, jer zvuk se javlja iskljucivo dok se auto krece. Na leru nista, nula bodova.
Ono sto sam upratio jeste:
- Zvuk se javi prilikom kretanja auta, kod onog prvog napora motora da se auto pomakne.
- Nekada, kada zapisti, ili zacvrci kako god, cim popustim papucicu gasa zvuk nestane
- Ako auto naleti na neku neravninu, ili rupu, zbuk odmah krene...
Ono na sto sumnjam jeste neki od releja, da ima slab kontakt ili da je kraju. Jedino sto ne znam da li ima releja u tom podrucju odakle se zvuk otprilike cuje.
Posto Pugovi u vecini slucajeva imaju slicne probleme, rekoh da upitam da nekoga nije mucila ista stvar
Ono sto sam upratio jeste:
- Zvuk se javi prilikom kretanja auta, kod onog prvog napora motora da se auto pomakne.
- Nekada, kada zapisti, ili zacvrci kako god, cim popustim papucicu gasa zvuk nestane
- Ako auto naleti na neku neravninu, ili rupu, zbuk odmah krene...
Ono na sto sumnjam jeste neki od releja, da ima slab kontakt ili da je kraju. Jedino sto ne znam da li ima releja u tom podrucju odakle se zvuk otprilike cuje.
Posto Pugovi u vecini slucajeva imaju slicne probleme, rekoh da upitam da nekoga nije mucila ista stvar
- karabajastart
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 206
- Ima zahvala: 201 put
- pohvaljen: 141 put
-
Re: Cudan zvuk iz konzole...
jedino ovako na prvu, motorić za mjerenje brzine u satu, jer ti se desava samo kad se auto krece...
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
- Davor The Great :)
- Napredan član
- Vozim: Peugeot 307 SW
- pohvaljen: 2 puta
- Kontakt:
-
Meni se desava da mi ručica komandi za radio "zuji" od vibracija pa je samo malo stisnem i onda prestane...
Koliko god apsurdno zvučalo,probaj,mozda je to
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Koliko god apsurdno zvučalo,probaj,mozda je to

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- soffa
- Početnik
- Vozim: 307 HDI
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 0
-
Cuje se i kod mene na lijevoj puhljki od volana i skonto sam da je od ventilacije motoric,kad pojacam na najvisi nivo puhanja prestane,i opet kad smanjim cuje se ko zveckanje ili cickanje.
- Chocka
- Početnik
- Vozim: Peugeot 307 sw
- pohvaljen: 1 put
-
Skontao sam da je u pitanju ventilator grijanja. E sad, zna li neko gdje se on tacno nalazi?
- kula
- Site Admin
- Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
- Ima zahvala: 70 puta
- pohvaljen: 297 puta
-
Desno od pedale za grijanje... Moras da skines onu plastiku gdje je otvor ventilacije za noge , plastiku ispod volana i tapacirung iznad pedala...