Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Ja sam Bojan, iz Prijedora. Vlasnik sam Peugeota 206 1.6 16v Benz/Plin. Registrovao sam se radi druzenja i upoznavanja Peugeot ekipe :) Preko instagrama sam pretrazivao nesto za auto i nasao vas. Odlicna stranica, zelim nam ugodno druzenje u nastavku! Veliki pozdrav!
Bojane, tema ti je premjestena na odgovarajuce mjesto, sad nastavi pisati ovdje o autu.
Jel ovo farbano, nesto ne znam da sam gledao ovakvu boju na 206. Odlicno mu stoji
I meni je boja zapala za oko, ne mogu ocijeniti je li farban ili je kao kod mene žuta, ali djeluje drugačije u hladovini. Bojane, daj nam šifru boje ili neku sliku na suncu da ne nagađamo više.