Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
[mention]Henry[/mention]
Ne, za alu felge idu drugačiji šarafi sa podloškom.
[mention]nace[/mention]
Peugeot preporučuje G33 kojeg nema skoro nigdje kod nas. Ja sam sipao total glacelf autosupra i za ovih par mjeseci nema nikakvih problema.
Je li ko skidao krovnu konzolu na 307 i kako to najlakše izvesti da se ništa ne polomi? Malo se ofucala ona podloga i hoću da zalijepim novu, a nezgodno raditi kad je na krovu.
pozzz ,
ja cu malo dosadjivati dok se dobro ne upoznam s novim PUG-om . Ipak je ovo High end tehnologija za mene .
koji ide aditiv , je li to onaj u kesi , k'o infuzija , za 1.6 HDI , 85 kW , 2015 godiste . To je izgleda "e-hdi " , ne blue HDI . Gdje se kupuje i koliko kosta orjentaciono ,
unaprijed zahvaljujem ,
Pitam iz razloga sto u zadnjih par dana kad je hladan i ubacim u brzinu i pustam kvacilo cujem neko blago cvilenje iz predjela kvacila. Dok ako je auto u leru kad otpustim kvacilo nista ne cujem. Pa sam umislio da bi mogao biti zamajac, mada osim toga drugih simptoma nema.
Skoro sam vibracije rjesio zamjenom nosaca motora. Bukvalno drugo auto.
Mada je vec na 175 000 km.