HDI motor
- Krstin
- Početnik
- Vozim: Peugeot 407 sw
- Ima zahvala: 0
- pohvaljen: 0
-
Re: HDI motor
Pri tome je uobražen, nadmen i konta da je popio svu pamet ovoga sveta.
Ne govorim to samo iz ličnog iskustva već iz onoga što se da videti i na njegovoj fb stranici i kako se obraća ako se mišljenja sučelje s njegovim.
Zato postoje, koliko vidim i Zr chip tuning i Bobo sport tuning koji rekoše da rade, pa ću dobro da razmislim i vidim šta ću i kod koga.
Poslato sa JSN-L21 uz pomoć Tapatoka
Ne govorim to samo iz ličnog iskustva već iz onoga što se da videti i na njegovoj fb stranici i kako se obraća ako se mišljenja sučelje s njegovim.
Zato postoje, koliko vidim i Zr chip tuning i Bobo sport tuning koji rekoše da rade, pa ću dobro da razmislim i vidim šta ću i kod koga.
- cdusan
- Napredan član
- Vozim: 307
- Vozim: Peugeot 307 2.0 hdi
- Motor: 2.0 hdi
- Ima zahvala: 346 puta
- pohvaljen: 112 puta
-
Brat je chipovao svoju 407-cu, to je radio naš zajednički drug, auto već skoro godinu dana vozi nikakav problem nije imao, odlično vuče, mala mu potrošnja, doduše kod njega je mauelni menjač, ali to nema nikakve veze. Čudi me da u Novom Sadu nema neki pismen auto električar (elektroničar) da to uradi.
- karabajastart
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 206
- Ima zahvala: 201 put
- pohvaljen: 141 put
-
Javi ako cipiras,kako se auto ponasa i da li si zadovoljan.
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
- StefanMD
- VIP Član
- Vozim: 308 SW 2.0 BlueHDi EAT6
- Ima zahvala: 108 puta
- pohvaljen: 144 puta
-
Ja pretpostavljam da je ovaj imao problema sa tim motorima, sta vise covjek je i fino objasnio dio problema koji se desavaju, ne postizu deklarisanu snagu, obrtni moment, dizne su problematicne (ovo nas dosta moze potvrditi) itd itd i ja ga razumijem, nece da radi jer nije siguran u rezultate a svi koji urade chip kad im se pojave problemi bi prvo na majstora udarili, naravno.
Pratim ga vec duze vrijeme, meni djeluje OK taj njegov stav sto nece da radi svasta (ne radi ni dobar dio TDI motora, starija vozila itd), a ovi majstori koji rade chip sto se kaze pred zgradom su po meni za izbjegavanje.
Pratim ga vec duze vrijeme, meni djeluje OK taj njegov stav sto nece da radi svasta (ne radi ni dobar dio TDI motora, starija vozila itd), a ovi majstori koji rade chip sto se kaze pred zgradom su po meni za izbjegavanje.
- krajo
- Iskusan član
- Vozim: 308 (T9; 2013–2021)
- Vozim: Pežo 308 T9
- Motor: 1.6HDI 68kw
- Ima zahvala: 184 puta
- pohvaljen: 155 puta
-
Prijatelju ne diraj ništa na tom motoru.Ima dovoljno snage.Potrošnja po gradu ti je tolika pošto je to velik i težak auto, gorivo je loše.Čipom ima šansa da nešto zezneš.Bolje ti je da ne čačkaš.
- Krstin
- Početnik
-
Zato sam pitanje i postavio ovde...
Da li je moguće da ovde nema nikog ko je čipovao 407 2.0 hdi? Da podeli iskustvo. Dobre, eventualno loše strane...
Da li je moguće da ovde nema nikog ko je čipovao 407 2.0 hdi? Da podeli iskustvo. Dobre, eventualno loše strane...
- Krstin
- Početnik
-
"Bobo sport chiptuning" iz Smedereva ga je uspešno i bez filozofije, sujete, predrasuda, zapravo bez neznanja i vređanja, čipovao preko OBD-a i prezadovoljan sam.
Ne dimi. Lepo i glatko ide, osetno, deklarisano pojačanje. Imaju dyno.
Kad se hoće sve se može.
Pa i VW koristi Siemens dizne i kompjutere pa ga niko ne pljuje i radi ga. I "Safe chiptuning" je prvo vozio i voleo Fiat pa sad pljuje Alfu, a zapravo ga .ebe sujeta i neznanje. Problem je u stavu... Lepo kažeš, hvala na upitu, ja to ne radim i svima super, a ne još u nastavku napljuješ Peugeot kao proizvođača loših, šta..? Dizni? (Simens) Automobila..?? Ovako od silne želje da ispadneš neko i nešto (stručan), rasteraš i one koje "znaš da radiš" jer, ja mu prvi ne bih poslao ni jednog Alfistu, ni Golfistu, samo zato što je nadmen i neljubazan, iako se na Fiat/Alfi "proslavio".
Pozdrav za Boba, Uroša i trkača (zaboravih ime) iz Bobo sport servisa. Ljudi korektni, profesionalni i domaćinski nastrojeni. Hvala na dobro i lako odrađenom poslu i pristupačnoj ceni. Vidimo se ponovo na stage 2 i sa bratovim TFSI.
Nije ni Smederevo preko sveta.
Ne dimi. Lepo i glatko ide, osetno, deklarisano pojačanje. Imaju dyno.
Kad se hoće sve se može.
Pa i VW koristi Siemens dizne i kompjutere pa ga niko ne pljuje i radi ga. I "Safe chiptuning" je prvo vozio i voleo Fiat pa sad pljuje Alfu, a zapravo ga .ebe sujeta i neznanje. Problem je u stavu... Lepo kažeš, hvala na upitu, ja to ne radim i svima super, a ne još u nastavku napljuješ Peugeot kao proizvođača loših, šta..? Dizni? (Simens) Automobila..?? Ovako od silne želje da ispadneš neko i nešto (stručan), rasteraš i one koje "znaš da radiš" jer, ja mu prvi ne bih poslao ni jednog Alfistu, ni Golfistu, samo zato što je nadmen i neljubazan, iako se na Fiat/Alfi "proslavio".
Pozdrav za Boba, Uroša i trkača (zaboravih ime) iz Bobo sport servisa. Ljudi korektni, profesionalni i domaćinski nastrojeni. Hvala na dobro i lako odrađenom poslu i pristupačnoj ceni. Vidimo se ponovo na stage 2 i sa bratovim TFSI.
Nije ni Smederevo preko sveta.
- Siljo
- Početnik
- Vozim: Peugeot 206 1.6 16v
- Ima zahvala: 15 puta
- pohvaljen: 18 puta
-
Kod mene crijevo od usisa na laktu pred ulaz u filter zraka bilo razglodjano i otkopcavalo se, pretpostavljam da je vuklo topli zrak i samim tim auto nije htjelo vuci kad je toplije tj kad se zagrije motor
Kako sam to rijesio sasvim normalno ide
Nadam se da ce biti od pomoci
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
Nadam se da ce biti od pomoci
- Siljo
- Početnik
- Vozim: Peugeot 206 1.6 16v
- Ima zahvala: 15 puta
- pohvaljen: 18 puta
-
Siljo je napisao/la:Kod mene crijevo od usisa na laktu pred ulaz u filter zraka bilo razglodjano i otkopcavalo se, pretpostavljam da je vuklo topli zrak i samim tim auto nije htjelo vuci kad je toplije tj kad se zagrije motor
Nadam se da ce biti od pomoci @dusp