Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Ja svoja kad sam kupio nasao ih kucanjem samo peugeot i listanjem, ima mali milion ljudi koji fulaju kategorije pri objavljivanju oglasa a ti ljudi su uglavnom plaho jeftiniji u odnosu na ostale koji znaju sta rade
Hvala na savjetu, ako vjeruješ pregledao dam uz duž i poprijeko olx ali slabo, obišao otpade u blizini i slaba nafaka. Naci ce se nesto usput valjda. Gledao sam i ova sto je "sheky" preporučio u gorem su stanju nego moja. Kad je mogao godinu na ovim nek se peŽon strpi naletice nesto dobro nadam se.
Jbg kazem ti gore ja slucajno naletim na ova moja i odmah kupim, postarina me kostala skuplje nego da sam licno isao po njih u tuzlu ali sta cu zapela mi za oko dok se auto radio.
Ajd naci ce se sve sto se traži, bitno da para ne fali a ostalo ce doci na svoje.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Ovi su korisnici zahvalili autoru anel007 za post:
Evo mene opet, nakon sto me singapurac sa ebaya zafrkao za 70 dolara odlučio sam se na ovaj potez, ugradjivanja tableta 7incha kao multimedija. Kad nadjem vremena bice i nekih slika kako je sta uradjeno.
Zanima me kako rade ove aftermarket multimedije. Da li se android gasi svaki put kad se isključi auto, i onda prilikom sledećeg paljenja auta pokreće sistem ispočetka, ili kao mobilni stoji u nekom stand by modu?
Blenda se trazi, probacu nesto na cnc mašini, ja sam napravio tako da kada se ne koristi ode u standby, a kada se pali auto i dobije napon na tablet tad se uključi i ostaje uključen sve dok se puni, da je slučaj da se pali ispočetka dugo bi trajalo, postoji i opcija ubacivanja custom rom baš za ove namjene. Fabrički radio je u kaseti kod suvozača i spojen je samo auxom, tako da su ostale i komande na volanu
milos_je je napisao/la: ↑24. tra 2019, 21:57
Ja sam ovaj motor cipovao u decmbru prosle godine. Nisam mjerio koliko je dobijeno ali dosta je elasticniji, nekako svjeziji. Trecom i cetvrtom vuce dosta bolje. Potrosnja nije nesto smanjena sad vau, skoro pa nista. Ja sam zadovoljan, drug je ovakav svoj motor izvukao na 150hp sa fabrickom turbinom. On mi je i odradio mapu. Zahvalan je za doradjivanja, naravno sve u mjeri i sa znanjem.
Plejer mi se jako svidja izgledom
Koja je cijena cipovanja i koliko se vise dobije konja.
Meni je besplatno bilo, zajedno smo pravili mapu prema mojim potrebama. Nisam mjerio, ali po osjecaju bih reako da ima 15 - 20 konja vise.
U ATM kad sam pitao 180 eura su trazili, garantuju da se dobije 25 konja i 60nm vise.. samo sam ih pozdravio
A sta bi vi ljudi stvarno? Dzabe? Pogledajte cijene kod renomiranih kuca, i znam da po Piku ima za 100KM, ali hvala.
To sto danas svako radi chip tuning, dpf, egr off i slicno u garazi i sa ko zna kakvim fajlovima i iskustvom i nije neka sreca...