Old Lady
- milos_je
- Iskusan član
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 88kW
- Ima zahvala: 345 puta
- pohvaljen: 308 puta
-
Re: Old Lady
Vratio se sa puta, odradio je 1260km bez problema. Potrošnju odavno ne pratim jer nema potrebe, znam da će potrošiti sve što mu uspem
Ali, 5,4 mu je prosjek bio ako nekog zanima

Vidno višesatno sjeđenje u kolima

Nakon pranja i usisavanja, odrađen i mali servis i promijenjene prednje i zadnje pločice. Takođe tokom vožnje na autoputu sam primjetio da pri većim brzinama trese volan pa je otkriveno da je nastavak letve otišao. I to je promijenjeno pa sad nečujno ide

Dvije pozerske sa Zlatibora

Toliko, još jednom oduševljen udobnošću. Lijep odmor, treba još on i ja za Skoplje da odemo sredinom mjeseca i toliko od mene, pa s jeseni ga opet ganjam

Vidno višesatno sjeđenje u kolima

Nakon pranja i usisavanja, odrađen i mali servis i promijenjene prednje i zadnje pločice. Takođe tokom vožnje na autoputu sam primjetio da pri većim brzinama trese volan pa je otkriveno da je nastavak letve otišao. I to je promijenjeno pa sad nečujno ide

Dvije pozerske sa Zlatibora

Toliko, još jednom oduševljen udobnošću. Lijep odmor, treba još on i ja za Skoplje da odemo sredinom mjeseca i toliko od mene, pa s jeseni ga opet ganjam

- Ovi su korisnici zahvalili autoru milos_je za post:
- ElComandante91
wagon life
- karabajastart
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 206
- Ima zahvala: 201 put
- pohvaljen: 141 put
-
Extra,samo gas i uzivaj 
Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk
- Ovi su korisnici zahvalili autoru karabajastart za post:
- milos_je
- milos_je
- Iskusan član
-
Ne ugrabih da slikam danas, majstor ga odma montirao, ali evo nadjoh na guglu citavu letvu od 307. Ovo lijevo i desno sto izlazi iz letve upravljaca i kaci se na glavcine onda itd itd
Nije skupa investicija, 16€ a doprinosi stabilnosti..

Nije skupa investicija, 16€ a doprinosi stabilnosti..

wagon life
- sheky
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307sw
- Ima zahvala: 847 puta
- pohvaljen: 209 puta
-
Ova šipka od krajnice do mandžetne?tu i kod mene ima lufta-mislim da i kucka kao kugla po neravninama..znači nije skupa ..hvala!
wicked red
- milos_je
- Iskusan član
-
Hvala! Ove sam cekao da ispadnu pa jedno godinu i po sigurno i cim sam ih nasao, sjeo u kola i otisao za njih. S jeseni planiram da ih osvjezim malo, imao ogrebotina na par mjesta, ali po meni jedna od ljepsih za Pug-a
Sheky, upravo ta sipka. Bas se slicno ponasa kao kad kugla ode, mora neko ispod auta da gleda dok drugi malo zaljulja tocak i onda se tacno vidi sta je problem tj dal je kugla ili nastavak letve. Ili pajserom nategnuti pa dje popusti
Sheky, upravo ta sipka. Bas se slicno ponasa kao kad kugla ode, mora neko ispod auta da gleda dok drugi malo zaljulja tocak i onda se tacno vidi sta je problem tj dal je kugla ili nastavak letve. Ili pajserom nategnuti pa dje popusti

wagon life
- milos_je
- Iskusan član
-
Kako dje, ali na kraju znaci isto 
Jes ima plasticni zglob obavijen metalom i ta plastika unutrasnja strada vremenom i stvara se luft.

Jes ima plasticni zglob obavijen metalom i ta plastika unutrasnja strada vremenom i stvara se luft.
wagon life
- milos_je
- Iskusan član
-

Jubilej od prije nedelju dana. Ostao je doma da ceka do oktobra, dok se ne vratim.

wagon life
- milos_je
- Iskusan član
-
Da ne padne u zaborav tema haha...

Nakon što sam došao iz USA i završio sve privatne obaveze, posvetio sam se autu i dosta stvari odradio na njemu. Sve sam htio krajem mjeseca objediniti u jednom postu ali evo kad oce maler... Svi smo zivi i zdravi, sve ce se napraviti!

Nakon što sam došao iz USA i završio sve privatne obaveze, posvetio sam se autu i dosta stvari odradio na njemu. Sve sam htio krajem mjeseca objediniti u jednom postu ali evo kad oce maler... Svi smo zivi i zdravi, sve ce se napraviti!
wagon life