HeadUp diplay ponekad ne izlazi 508
- ChagyMo
- Početnik
- Vozim: Peugeot 508
- Ima zahvala: 8 puta
- pohvaljen: 1 put
-
HeadUp diplay ponekad ne izlazi 508
Ponekad kada upalim auto (508) headup display ne izadje iz instrument table nikako...u tom slucaju otvorim pretinac gdje se nalaze dugmici za podesavanje headup displeja i pritisnem bilo koje dugme i display izadje na svoje mjesto
Da li neko zna zasto ponekad headup display ne izlazi?
Lp
Da li neko zna zasto ponekad headup display ne izlazi?
Lp
- Sasa_GTLine
- Iskusan član
- Vozim: 508
- Vozim: Peugeot 508 GTLine/Renault Laguna 2ph1
- Motor: 2.0BlueHDI 110kw/1.8 16v 88kw
- Ima zahvala: 43 puta
- pohvaljen: 252 puta
-
Re: HeadUp diplay ponekad ne izlazi 508
Ja ga iskreno ni ne koristim po dnevnim voznjama po gradu, ako negdje stalno palim i gasim auto, upravo zbog tog podizanja/spustanja
Jedino kad idem negdje na duzu voznju, podignem Hud i onda mi je koristan...inace mi je non stop ugasen.
A razlog ne bi znao stvarno :|
Jedino kad idem negdje na duzu voznju, podignem Hud i onda mi je koristan...inace mi je non stop ugasen.
- ChagyMo
- Početnik
-
kako gasis HUD ?Sasa_GTLine je napisao/la: ↑10. lip 2019, 22:03 Ja ga iskreno ni ne koristim po dnevnim voznjama po gradu, ako negdje stalno palim i gasim auto, upravo zbog tog podizanja/spustanja
- Sasa_GTLine
- Iskusan član
- Vozim: 508
- Vozim: Peugeot 508 GTLine/Renault Laguna 2ph1
- Motor: 2.0BlueHDI 110kw/1.8 16v 88kw
- Ima zahvala: 43 puta
- pohvaljen: 252 puta
-
Otvoriš pretinac onaj sa lijeve strane ispod start/stop dugmeta (gdje palis auto)
I na onom "dzojstiku" okruglom gdje imaš podešavanja za svjetlinu i visinu HUD-a, sa lijeve strane, tj. lijevo dugme gdje nacrtan mjesec, pritisnes i zadrzis dok se ne spusti HUD. Oko 2-3 sekunde
A podizes ga, tako što pritisnes gornji taster.
Nadam se da sam ti pomogao, javi ako uspijes, takodje i problem ako uspijes riješiti.
Poz
I na onom "dzojstiku" okruglom gdje imaš podešavanja za svjetlinu i visinu HUD-a, sa lijeve strane, tj. lijevo dugme gdje nacrtan mjesec, pritisnes i zadrzis dok se ne spusti HUD. Oko 2-3 sekunde
A podizes ga, tako što pritisnes gornji taster.
Nadam se da sam ti pomogao, javi ako uspijes, takodje i problem ako uspijes riješiti.
Poz
- ChagyMo
- Početnik
-
Hvala na odgovoru...kad se bolje razmisli i nije potrebno da hud izlazi uvijek...gradska voznja itd...
Vezano za moj problem...Kasnije sam primjetio da displej ipak izadje i skoro dodje u poziciju u kojoj treba da ostane ali vrati se sam nazad u instr tablu...bez razloga
Vezano za moj problem...Kasnije sam primjetio da displej ipak izadje i skoro dodje u poziciju u kojoj treba da ostane ali vrati se sam nazad u instr tablu...bez razloga