Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Pogledaj samo kako je odličan ovaj Pug.Sa to m opremom i kako izgleda vrh.Cijena se sigurno da još korigovati.I sad kad sve to uporediš sa nekom Golfom koji je sličan opremom i godištem a i skuplji sigurno i do 50% ,nemam više riječi.
Vozao rodjak iz svice prije nekoliko godina istog i ne mogu prežaliti sto nisam tad bio pri novcu da mijenjam za svoje i iako je imao problem sa leptiron gasa auto je za razliku od ostalih pugova u kojim sam se vozio islo ko nevrijeme.
Mislim da sam stavljao i sliku saobracajne negdje jer ni sam nisam vjerovao da postoji ta verzija puga dok papir nisam vidio.
"Problem" ove 307 je sto eksterijer fabricki ne prati brutalnost enterijera i motorizacije. Nema agresije pri pogledu, mao ko ce primijetiti da se ne radi o 1.6hdi kad ga pogleda!
Ne kažem da bi me to odbilo od kupovine samo primjecujem i zamjeram im sto nisu poradili na tome kao Njemci koje pominjete u tim Gti/Gt look verzijama.
[mention]Tom[/mention] slažem se, mada je u neku ruku i prednost, jer niko ne očekuje od "običnog" 307 da ima takvu motorizaciju. (Vuk u jagnjećoj koži)
Ne znam koliko ste upoznati, ovaj motor je napravljen lijen. Vozio sam isti u 206,jednostavno nije agresivan.
Za 307 da i ne pričam, "spor" auto, za današnje a i neke prije standarde. Neki načipan dizel te otrese ko slinu.
Inače, kad bih ga uzimao, bilo bi radi opreme i eventualno zvuka.