Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Imam ovaj Sony player u autu 52x4 xplod bluetooth....ali nj standardni zvucnici su vec losi pa bi volio neku preporuku zvucnika da bas bude kvalitetan zvuk, ali nista preskupo.
JBL marka je (meni barem) najbolja opcija gledano sa strane sta dobijes za malo novca, mnogo auta dodje sa njima, lokalni auto otpad je mozda najjeftinija opcija ili pik, za bass treba neki subwoofer ipak.
Kod sebe sam kombinovao JBL i Sony. Sony XSFB serija u vrata. 4 zvucnika su malo vise od 100€, novi. Imam ih malo vise od godinu i po i prezadovoljan sam. Jos su projektovani bas za te Sony plejere sa Xplod opcijama zvuka, tako sam i sebi upario to sa Sony plejerom.
JBL koristim visokotonce i vufer i nista manje nisam zadovoljan nego sa Sony.
To su neke buddzet varijante koje ce ti dati pristojan zvuk.
Polovne zvucnike licno ne bih nikad uzimao.. to su razradjeni zvucnici..