Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Pozdrav kolege evo par slika unutrasnjosti.
Inace Lav je 2006 godiste, 1.6 HDI motor u njemu sa 88 kw. Sa dosta dobro opremom, sem koze i navigacije. :)
Zadnja izmjena: mirness, dana/u 25. tra 2020, 19:23, ukupno mijenjano 3 puta.
Ovi su korisnici zahvalili autoru mirness za post:
Predobro izgleda, svaka cast! Napisi slobodno malo podataka o autu, sta je radjeno na njemu, sta je u planu.. itd.
Dobro bi mu dosle one hrom lajsne na gril
Hvala jos jednom, trudim se redovno ciscenje pranje odrzavanje to je broj 1. Sto se tice samog auta, prije nove god izvadio sam i mehanicki i softverski fap filter, auto kao novo. Prije toga mjenjao servo pumpu. Nije bilo velikih kvarova do sada, inace auto je kod mene treca godina. O krom lajsnama sam razmisljao ali nisam se uputio u taj projekat. Kontam da ne bude previse, ne znam. Uglavnom slusa, dobar. :)
mirness je napisao/la:O krom lajsnama sam razmisljao ali nisam se uputio u taj projekat. Kontam da ne bude previse, ne znam. Uglavnom slusa, dobar. :)
Ma nema tu sta specijalno, svakako dodju na nekim modelima fabricki. Po meni vrhunski izgledaju, originalne naravno. Uostalom, pogledaj na drugim 307 sa foruma kako to izgleda. Negdje sam imao sacuvano na piku originalne te lajsne, nisu nesto puno skupe bile, ako to nadjem saljem ti