Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Desilo se bukvalno minut nakon sipanja goriva punog rezervoara. Na pumpi toj sipam stalno. Mozda je i do goriva pa ga prebacio u safe mod. Nemam pojma.
Mozda je i FAP, mada na zadnjem servisu nije bio zarpljan. Mada sam presao oko 8000km od toga 90% gradske.
Isto mi se desilo jednom, ali sam ja taj put prosipao auto, vozio ga do crvene svaku. Stao, provjerio sve ispod haube i nastavio laganije. Posle 20km se ugasila lampica.
Ja sam mislio da je zbog kise i neke lokve da se neki senzor smokrio pa brljavi. To mi se znalo desiti sa proslim. Ugasim ,upalim i sve normalno.
Medjutim ovde tako nece. Inace u leru normalno radi. Samo sto nece preko 3000 obrtaja.
Ništa bez dijagnostike. Ovako je i meni nedavno, ali nisam imao gubitak snage, isto par km poslije sipanja goriva. Spojim na dijagnostiku kući, kad piše da treba dosuti aditiva za FAP. E sad pošto tebi ne vuče, ne vjerujem da je do ovoga.
Sumnjam, meni se to tačno desilo nakon sipanja goriva jer se tada ubrizgava aditiv i tada mu je i opao nivo aditiva toliko da izbaci upozorenje. Sve i da mu je bila u toku regeneracija, ne bi trebalo da baci u safe mode odmah, dešava se sigurno ljudima da prekinu regeneraciju kada se ugasi auto.
E jedino da se zapušio filter iz nekog razloga, mada su ovi novi prilično dobri i ne bi trebalo da se dešava jedino ako su baš baš kratke relacije.