Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Nikako ne izgleda na toj plastici. Ja sam kod sebe uspio to upasati da se rupe ne vide pa vjerujem da ces i ti jedino ako alu odmoriste nije manje nego kod mene...
Poslano sa mog SM-A505FN koristeći Tapatalk
Ovi su korisnici zahvalili autoru kula za post (ukupno 2):
Pokušavao sam danas da ovo namestim na plastiku, sreća da sam prvo probao a prislonim, izgleda kao da je neko obukao gaće preko pantalona, a superman-a nikada nisam gotivio, tako da će za sada ovako da bude bez alu odmorišta
Ovi su korisnici zahvalili autoru cdusan za post (ukupno 2):
Upravo dovezao auto iz servisa. Napokon promenio zamajac, zatim ulje u menjaču, sve nosače motora, zadnje amortizere, šolje prednjih amortizera, i spustio auto oprugama Eibach pro-kit
Sad slikano, losa kamera , biće bolje slike
Ovi su korisnici zahvalili autoru cdusan za post (ukupno 3):
Hvala puno svima , možda sam napred trebao uzeti opruge za još 1cm niže, ali i ovako sam prezadovoljan, sada je pravo zadovoljstvo voziti po krivinama, a nije toliko puno izgubio na udobnosti. Gume nisu nešto, uskoro planiram kupovinu novih, samo malo da dodjem sebi od ove investicije. Evo malo boljih slika
Ovi su korisnici zahvalili autoru cdusan za post (ukupno 4):