evo nekoliko sličica i mojeg puggya ;)

404,405,406,407,4007
Odgovori
robynho7
Početnik
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 0
garage

evo nekoliko sličica i mojeg puggya ;)

Post Postao/la robynho7 »

slika
slika
slika
slika
slika
slika
nadam se da vam se sviđa boja,brave i lajsne su bile u crnoj boji kao i u svih modela,međutim ja sam svoje farbao u boju auta i meni se osobno tako više sviđa ,nadam se da vam se sviđa moj autić :) na ljeto dolaze i felge pa ćete vidjeti što stavljam na njega ;) :peugeot:
Phantom
Site Admin
Vozim: Peugeot 307 2.0 HDI 79KW
Ima zahvala: 5 puta
 pohvaljen: 90 puta
Kontakt:
garage

Re: evo nekoliko sličica i mojeg puggya ;)

Post Postao/la Phantom »

Fin fin :toranj: boja mu je plava kraljevska :D daj nam koju sliku enterijera...
Motion & Emotion
anel007
VIP Član
Vozim: Ostalo
Vozim: Ford Focus MK2
Motor: 1.6 16v
Ima zahvala: 12 puta
 pohvaljen: 121 put
Kontakt:
garage

Post Postao/la anel007 »

boja dobra dok ne dodje vrijeme da je peres, a kad dodje onda psujes-brises-psujs-brises i tako nekoliko puta u krug :green: :green:
slika ¦ slika
kula
Site Admin
Vozim: 307 SW 2,0 hdi 79 KW
Ima zahvala: 70 puta
 pohvaljen: 297 puta
garage

Post Postao/la kula »

Meni se boja svidja kao i kopletan auto. :super:
Napisi nam koju rijec o njemu , sta ima od opreme i tako kada stignes.
Naravno i koju sliku unutrasnjosti nam ubaci :yes:
Avicii
Moderator
Vozim: 307
Motor: 2.0 HDi 79KW
Ima zahvala: 744 puta
 pohvaljen: 386 puta
garage

Post Postao/la Avicii »

Prvi put vidim 407 u ovoj boji i bas mi se svidja :good:

Pun pogodak farbanje lajsni i brava. Sto se eksterijera tice, dodao bih mu tanke hrom lajsne na ovaj prednji gril.. dobro stoji na 407 i 307 ph2. Enterijer.. ocekujemo slike ;)
bikeralex
Početnik
garage

Post Postao/la bikeralex »

sve je ok,moram samo da ispravim da nisu u svih crne brave dolazile u nekih su fabricki ofarbane, dok je drugacija situacija sa lajsnama...tek u redizajnu su i one dolazile u boji auta
zulleee
Iskusan član
Vozim: Peugeot 407 2.0 HDi
 pohvaljen: 4 puta
garage

Post Postao/la zulleee »

anel007 je napisao/la:boja dobra dok ne dodje vrijeme da je peres, a kad dodje onda psujes-brises-psujs-brises i tako nekoliko puta u krug :green: :green:
Hahahahahaha :D
zulleee
Iskusan član
garage

Post Postao/la zulleee »

Fino si ga uglanco :D. Super da ga upoznamo,boja super,ove ratkape dosta ljepse nego moje. Sto se tice felgi to obavezno,izgledat ce dosta bolje. Preporuka neke orginalne od 407 i to 17 ke :D. Mada ima dosta lijepih felgi . Pa te ocekujem na nekoj kafi u Brckom :D
ElComandante91
Moderator
Vozim: 206
Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
Motor: 1.4E; 1.4 HDi
Ima zahvala: 350 puta
 pohvaljen: 235 puta
garage

Post Postao/la ElComandante91 »

I ja prvi put vidim u ovoj boji, lajsne i brave su odlično ispale, ako imaš sliek dok si to radio napravi nam DIY.
Clapton is God!
CoL3
Aktivan član
garage

Post Postao/la CoL3 »

Prelijepa boja,jako fin 407. Koji je motor? :)
dino4991
Aktivan član
Vozim: Peugeot 407 SW
 pohvaljen: 1 put
garage

Post Postao/la dino4991 »

Odlican auto, odlicna boja :D I ovo sa farbanjem brava i lajsni je super stvar :ok: Meni licno jedna od najdrazih boja, istina da jeste zahtjevna i osjetljiva ali odlicno izgleda i odmah joj je oprosteno haha :D Definitivno nabavi felge, uz ovo auto su jednostvano must have :yes: Ja predlazem originalne za 407 17" koje god da odaberes od dva modela, ili ako si u mogucnosti 18" sa coupe 407 :D
klol
VIP Član
Vozim: Peugeot 307 SW
garage

Post Postao/la klol »

dino4991 je napisao/la:Odlican auto, odlicna boja :D I ovo sa farbanjem brava i lajsni je super stvar :ok: Meni licno jedna od najdrazih boja, istina da jeste zahtjevna i osjetljiva ali odlicno izgleda i odmah joj je oprosteno haha :D Definitivno nabavi felge, uz ovo auto su jednostvano must have :yes: Ja predlazem originalne za 407 17" koje god da odaberes od dva modela, ili ako si u mogucnosti 18" sa coupe 407 :D
Slažem se za felge, najbolja opcija bi bila niski profil gume sa 18kama sa kupea, samo ih je malo teže naći. Moj prijedlog za dalji tuning bi bilo samo da ga spustiš i blago toniraš stakla, i možda oko izduva malo da se igraš s nekim lijepim hrom nastavcima.
Onda pogledaj kako farbaju plastiku farova, ako ti se sviđa, mada meni podjednako lijepo uz ovu tvoju boju ide i hrom i crna boja.

A što se tiče boje auta, prelijepa je i mene ne umalo zapao 307 SW ove boje, ali mu je 1.4 HDi motor presudio, nije bio za moje potrebe adekvatne snage. A komšija ima istog kao kod tebe samo SW model, isto farbao lajsne prelijepo auto nakon toga.
U svakom slučaju lijep primjerak i jedva čekamo da vidimo još detalja i čujemo eventualne dalje planove.
:yes: :drink:
robynho7
Početnik
garage

Post Postao/la robynho7 »

motor je 2.0 hdi sport,i ja se slažem da bi bilo ljepše i naprijed i nazad staviti lajsne s krom izdanjem,ali onda ih opet treba farbati pa je to proces a i nisu baš jeftine,puno ljudi traže za njih,zule,moguće je čak i da sam te vidio u orašju jednom u prolazu kod kružnog toka kod city center in-a,nisam siguran,tip se baš zagledao u moje auto pa je moguće da si ti,što se tiče pranja,leti samo obrišeš suhom krpom prašinu i to je to i dosta sam zadovoljan što se tiče tog prljanja auta,puno manje nego što sam mislio,,,mislim da je ovo i jedina 407-ica u ovoj boji kod nas u bih ako ne i šire budući da se nije farbao serijski u ovu boju nego po narudžbi,što se tiče unutrašnjosti,standardan izgled,iako nisam zadovoljan sivim sjedalima,također neki njegov standard,imam i slike dok sam farbao brave s stricem pa ćete da vidite ;)

slikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslikaslika
eto društvo,nadam se da vam se sviđa ;)

što se tiče daljnjih planova,fine su originalne puggyeve felge,neću zanijekati to ali ja sam više za 18-ke,naravno i za zatamljenje stakala i za spuštanje i za 4 izduva otpozadi te za zatamljenje farova,ali financijski to mi je za sada izvan dosega,iskreno biti ću sretan ako do ljeta nabavim fine felgice,a vi mi usput recite gdje da sredim ove ostale elemente koji su u planu te po kojoj cijeni :)

EDIT: Koristi opciju 'uredi' za dodavanje teksta.
zulleee
Iskusan član
garage

Post Postao/la zulleee »

Neka slika,mi volimo slike. U Orasju sam bio samo jednom sa svojim autom i to 2-3 dana pred novu godinu. Felge stavi prije svega,stakla zatamnit, sto se tice tih rora od auspuha,meni se jedino svidja jedna lijevo jedna desno kao kod a6 2004+ godiste,mada sam vidjo 407 cu sa dvije na lijevoj strani i izgleda odlicno. Te 4 mi je previse. Samo nam javljaj kako idu planovi i cesce nas posjeti pa da organizujemo kakvo okupljanje na proljece.

Jesi sredio zamajac i vidio zasto trosi gume?
Avicii
Moderator
Vozim: 307
Motor: 2.0 HDi 79KW
Ima zahvala: 744 puta
 pohvaljen: 386 puta
garage

Post Postao/la Avicii »

Farbanje brava pun pogodak.. tek sad vidim koliko je bolje ;)
Sto se izduva tice, i ja sam vise za dvije rore i to spojene, komplikovano ti je to izvesti na obje strane.. al eto, ti kako vidis.
Odgovori

Natrag na “Serija 4”