Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Peugeot club BiH je stranica namijenjena svima koji voze vozila marke Peugeot, razmjeni informacija, korisnih savijeta, takođe mozete sa nama podijeliti Vaša iskustva sa Peugeot vozilima.
Nije ogromna steta, vrata su bila jeftina, u istom danu i nesreca i popravak sto je relativno brzo. Malo smijesno za reci ali zao mi sto me covjek udario valjda mi priraslo auto
A hoce da se desi i sta ces. Bitno je da je sve dobro proslo, a auto ce se popraviti. Moze se ovo fino uraditi, da se nista ne primjeti. Malo uspricavanja u prednja vrata, malo u ovaj dio iza zadnjih vrata i boja ce da bude odlicna
Jedino mi je drago sto sam brzo nasao zamjenska vrata, za sad mi je dosta da je sve ispravno, kad budem imao vise vremena popravicu sitnice sto su mi ostale.
Sa flafi prinovom i koroncetom nije se imalo puno vremena ali neke se sitnice uspjele obaviti poput slomljenog sarafa na tocku, tu i tamo pranje i ciscenje ali ubjedljivo najbolja stvar :
Ovi su korisnici zahvalili autoru kljuc13 za post (ukupno 4):
Proljece doslo, abs senzor zamijenjen, blaga generalka ispravnosti prije nego sto se krenulo u izlete oko susjednih planina. Imam jedino jedan mali problem gdje ovi mali vragovi sto sluze da te sunce ne oslijepi stoje u zraku na pola i nece da se vrate do kraja, ima li neka jednostavna solucija za to ili se mora mijenjati?
Gledao sam da ljudi izvuku onu sipkicu sto ide u suncobran (zglobni dio) i da je obmotaju izolir trakom ili nekim drugim gumiranim materijalom.
Nijesam probao nikad niti znam da li moze na pezoovim modelima to da se odradi.
Ali ako je stasao za zamjenu, probaj prvo to pa i da slomis svakako moras zamjenski uzeti
Poslato s fiksnog pomoću Tapatalk
Ovi su korisnici zahvalili autoru milos_je za post:
Konacno popravio curenje hladnjaka klime ovog ljeta, ko bude mijenjao hladnjak neka dobro obrati paznju na sitne dihtunge koji naravno ne dodju uz novi hladnjak , popravljeno crijevo sto vraca rashladnu tecnost iz motora, detaljno se cistilo, odradjena mala generalka oko sitnih stvari tako da je sve u ispravnom stanju, mali servis odradjen komplet, jos uvijek nisam vagnuo 190k ali sta je tu je
Ovi su korisnici zahvalili autoru kljuc13 za post (ukupno 3):