2 kvara
- Beni
- Početnik
- Vozim: 206+
- Motor: 1.4 55kw
- Ima zahvala: 8 puta
- pohvaljen: 13 puta
-
2 kvara
Pozz raja. Godinu dana sipanja i vozanja i srecu su prekinuli 2 kvara..
Prvo,kapljice ulja u posudi od antifriza.Majoneza na cepu od ulja.Dihtung glave?
150 dijelovi i 150 ruke,misljenje jel puno?
Drugo,mali hladnjak sam mjenjao prosle godine kad mi je bila lokva antifriza ispod patosnice.Neko vrijeme nije bilo nista dok nisam poceo grijanje koristiti.Opet sam primjetio vlazan pod (ne mokar ko prije).Da li je moguce da su gumice popustile ili je otisao opet mali hladnjak?
Lijep pozdrav
Prvo,kapljice ulja u posudi od antifriza.Majoneza na cepu od ulja.Dihtung glave?
150 dijelovi i 150 ruke,misljenje jel puno?
Drugo,mali hladnjak sam mjenjao prosle godine kad mi je bila lokva antifriza ispod patosnice.Neko vrijeme nije bilo nista dok nisam poceo grijanje koristiti.Opet sam primjetio vlazan pod (ne mokar ko prije).Da li je moguce da su gumice popustile ili je otisao opet mali hladnjak?
Lijep pozdrav
- milos_je
- Iskusan član
- Vozim: 307
- Motor: 2.0 HDi 88kW
- Ima zahvala: 345 puta
- pohvaljen: 308 puta
-
2 kvara
Provjeri rashladnik ulja, meni je to bilo. Rashladnik, ulje, antifriz, voda i ruke 130€. Sam rashladnik je 75€ Nissens
A sto se vode pod nogama tice - nista nije iskljuceno, moze i jedno i drugo. Uzmi crijevo i nalivaj na vrata a neko nek gleda unutra dje pusta.. sprovedi tako par testova
Poslato s fiksnog pomoću Tapatalk
A sto se vode pod nogama tice - nista nije iskljuceno, moze i jedno i drugo. Uzmi crijevo i nalivaj na vrata a neko nek gleda unutra dje pusta.. sprovedi tako par testova
Poslato s fiksnog pomoću Tapatalk
wagon life
- karabajastart
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 206
- Ima zahvala: 201 put
- pohvaljen: 141 put
-
Re: 2 kvara
Majoneza, u manjim kolicinama ne mora nužno značiti dihtung glave. Dešava se usljed veliki promjena temp, tipa minus plus.
Dobro kolega kaže, hladnjak ulja i sve dobro ispitati. Ako ne nadima crijeva, ako nisu tvrda, ako se ne pregrijava auto, ja bih dihtung glave iskljucio...
Poslano sa mog MAR-LX1A koristeći Tapatalk
Dobro kolega kaže, hladnjak ulja i sve dobro ispitati. Ako ne nadima crijeva, ako nisu tvrda, ako se ne pregrijava auto, ja bih dihtung glave iskljucio...
Poslano sa mog MAR-LX1A koristeći Tapatalk
- Ovi su korisnici zahvalili autoru karabajastart za post:
- AmartuVida
- Beni
- Početnik
-
Djevojci prije mene se znalo desavati da ostane bez destilovane vode u posudi ljeti.Mislim da je nekad i prokuho pa mu se glava iskrivila
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Beni za post:
- karabajastart
- ElComandante91
- Moderator
- Vozim: 206
- Vozim: Peugeot 206 ; Citroen C3 XTR
- Motor: 1.4E; 1.4 HDi
- Ima zahvala: 350 puta
- pohvaljen: 235 puta
-
Provjeri prvo gumice na malom hladnjaku, ako je prokuvao onda je sigurno dihtung glave.
Clapton is God!
- Beni
- Početnik
-
Sta ce drugo biti nego dihtung.Dihtung sprzen ko pomfrit.Raspao se totalno.Kad mi je majstor pokazao nisam mogao da vjerujem.
- StefanMD
- VIP Član
- Vozim: 308 SW 2.0 BlueHDi EAT6
- Ima zahvala: 108 puta
- pohvaljen: 144 puta
-
Nazalost to je poznato na 1.4 benzincu, ali hajde srecom nije previse novca popravak. Bitno da si rijesio.
- sheky
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307sw
- Ima zahvala: 847 puta
- pohvaljen: 209 puta
-
- sheky
- VIP Član
- Vozim: Peugeot 307sw
- Ima zahvala: 847 puta
- pohvaljen: 209 puta
-
Ni mali hladnjak ni gumice ne bi trebale tako brzo popustit osim ako su loše ugrađeni.ja mislim da nisu držali veliki pritisak zbog izgorenog dihtunga.
wicked red